Orrplasztikát szeretnék csináltatni diplomaosztó után, a családom nem akar belemenni, hogyan győzzem meg őket? Titeket is piszkált a család/nem értett meg?
Genetikából adódóan óriási sas orrom van, ami ráadásul ferde is, meg olyan széles, mint egy afrikainak. Nagyon-nagyon csúnya, minden családtagomnak van valami gikszer az orrával (nagy, ferde, sas), de nekem sikerült a lehetséges összes kombinációt örökölni :/
Kicsi koromtól kezdve mindig ezzel piszkáltak, nagyon sokan a megismerkedésünkkor egyből a szemembe mondták, hogy mekkora nagy az orrom, az összes párom is megmondta :/
Nagyon el vagyok keseredve, önbizalmam szinte nulla emiatt, sőt amikor külföldön voltam cserediákként egy magyar másik magyar lánnyal (neki csak picit széles orra volt), akkor is mindenki azzal jön, hogy a minden magyarnak ilyen az orra :/ Nekem ez nagyon bánt, mindenki ezt veszi észre rajtam először.
Szegeden 460ezerért megcsinálnák az orromat, amiből munkával már 350e önrészt összeszedtem. Mondtam a szüleimnek, hogy a diplomaosztóra kapott családi jutalmakat (pénzt) ennek a kiegészítésére szánom. Erre kiakadtak, hogy mit képzelek, nem azért adják, hogy plázari..banccá szabassam magam :/
Nagyon bánt a hozzáállásuk, nem nekik kellett ezzel szenvedni 22 évet :/ Hogyan győzhetném meg őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!