Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Elállo mind a 2fülem, sajnos...

Fanni1001 kérdése:

Elállo mind a 2fülem, sajnos az anyagi helyzetünk nem engedi meg h plasztikai sebészhez forduljak. Valaki nemtudja esetleg tb-re nemlehet? Vagy ahol nem kérnek 100. 000ket? Várom válaszotokat. Koszonom.

Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 15:55
 1/6 opened paradise ***** válasza:

Dehát lány vagy!

A hajad simán takarhatja.

Nem hinném,hogy erre lenne tb,mivel ez szépészeti műtét.

2015. jún. 20. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
igen lany! es hosszu hajam van,de nem nagyon takarja.
2015. jún. 20. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem a kilencvenes években megcsinálták tb alapon. pszichológiai vizsgálat kellett hozzá, hogy komplexusos vagyok miatta. az is voltam. viszont azt olvastam, ilyet már nem csinálnak. a helyedben az orvosodnál érdeklődnék erről, van-e rá lehetőség.
2015. jún. 20. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Tb-re nem csinálnak ilyet, mivel az elálló fül nem egy komoly gond.

Tényleg eltakarja a haj is, persze olyan frizurát kell csinálni, hogy takarja, mert egy kiengedett egyenes lapos haj nyilván nem takar...

2015. jún. 20. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Komolynak komoly gond annak, akiknek elállnak a fülei. De sajnos a TB nem támogatja.
2015. jún. 24. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is okos dolog. Gondold meg, férjhez mész, aztán születik egy hozzád hasonló gyereked.

Joggal fogja a férjed gondolni, hogy becsaptad.

Persze tudom, nem számíthat, de az a legjobb, ha valaki úgy szeret meg, amilyen igazán vagy. Van, akinek tetszik az elálló fül, vagy a csúcsos, vagy másmilyen.

2015. júl. 15. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!