Mellimplantátummal a hason alvás kilőve, ugye?
Figyelt kérdés
Még a legkisebb méretnél is?2015. máj. 26. 23:13
1/5 anonim válasza:
Erről miért nem egy szakembert kérdezel? Nem valami biztonságos ilyen dologban névtelen ismeretlenekre hallgatni.
Egyébként tudomásom szerint igen...
2/5 anonim válasza:
Szia! :) Én nemrég 'cicisedtem', most lesznek 3 hetesek a cicik, a doki hason alvást nekem még nem engedélyezte. A dokidat mindenképp érdemes erről megkérdezned, de tudomásom szerint (márpedig elég olvasott vagyok a témában és sok hölggyel cserélek tapasztalatot nap, mint nap ezzel kapcsolatban)a hason alvást egyáltalán nem zárja ki a mellimplantátum, csak egy bizonyos idő kell elteljen a műtét után.
3/5 anonim válasza:
Butaság!
400 köbcentis implantátumjaim vannak,fél év után hason aludtam mert csak így tudok,addig majd meg őrültem!
Most eltelt tíz év és semmi bajuk!
Nyugi,nagyon erősek,nem lufi hogy kidurranjon!
Szép álmokat!;)
4/5 anonim válasza:
Az enyémek 375-ösek, de nekem nem javasolta a doki a hasonalvást.Mondjuk nekem ez nem gond, én a masszőr miatt kérdeztem, hogy lehet-e, de azt mondta, hogy annyi időre lehet de pl egész éjszakára nem.
5/5 anonim válasza:
360cc kerek imlantatumom van felig izom alatt. Addig nem tudtam hasra fekudni ameddig fajt (azert csak felszakitottak az izmomat) de mar siman tudok hason fekudni... Sot a ferjemmel szo szerint birkozni is szoktunk.van,h hason fekszem es o ram tesped. Egyaltalan nem faj meg semmi... A 10honapos kicsi lanyom is allandoan rajta tenyerel ha fekszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!