Mit csináljak hogy ilyen szép maradjon a hajam napokig, és hogy ne aludjam el csúnyára? (kép)
Ilyen a hajam hajmosás után, de másnapra mindig elalszom és csúnya lesz, kijön a göndörség, bekócosodik... Minden nap nem mosnék azért hajat.... Mit csináljak hogy szép maradjon? :/ Előre is köszönöm!:)
Ne moss minden nap hajat mert sokkal jobban fog zsírosodni mivel hozzászokik a mindennapos ápoláshoz!
Ha hason aludnál és a hajadra nem feküdnél rá,akkor lehet göndör maradna :)
Jaj, nagyon szép hajad van :)
Próbáld meg, hogy esetleg oldaladra fekve alszol el.. a másik, hogy ne tegyél rá annyi hajhabot vagy lakkot, mert attól marad úgy a hajad alvás után.
Ne utáld, nagyon sokan szeretnének ilyen fajta göndör hajat!:) Ez a legjobb, mert ha akarod göndör, ha meg egyenest szeretnél akkor egyenesre szárítod!:)
Csak kicsit nehéz kezelni, de megéri... Nekem csak az alvással van gondom :(
Vannak ilyen göndör hajat felfrissítő spray-k, talán schwazkopf terméknél láttam ilyet. Nem tudom, hogy működik-e, de egy próbát megér szerintem.
Egyébként kivasalva milyen hosszú?
Mert nekem göndören alig ér a vállamig, kivasalva meg a hátam közepéig, bár nekem nagyon felugrik.
De nagyon hosszú hajad lehet, kíváncsi lennék :)
Köszönöm, jó ötlet! Egy próbát megér, és ha beválik az meg már tökéletes :D
Kivasalva mellig ér... Nem olyan hosszú (de növesztem) a képen pedig tökre hosszúnak látszik, és is azt nézem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!