Mitesszeres az arcom mit tegyek?
Régebben pattanásos volt,mára csak mitesszeres,de sajnos elég sok van rajta,persze nem olyan feltünő,csak ha közelről nézzük,de engem idegesít.
Van a számnál az arcom oldalán homlok,áll.
És elég idegesítő..az arcom zsíros.
A és E vitamint szedek rá.
Bőrgyógyászhoz is járok de csak 3-5 hónaponta mivel sok pénz.De kellene valami olyan módszer ha nem is mindet,de egy részét.Valaki tudna segíteni?
mit adott a bőrgyógyász?
kozmetikushoz szoktál menni?
milyen kozmetikumokat használsz?
Mitesszerei mindenkinek vannak, ezzel felesleges bőrgyógyászhoz járni, csak vegyél BHA savas krémet és az eltünteti.
Vagy tisztítsd az arcod rendszeresen, gőzölés + nyomkodás.
A bőrgyógyász gyógyszertári krémet,tonikot meg leszárítót.Pontosan nem tudom mit,de elég kellemetlen illata van.
Kozmetikushoz is szoktam,de azt sem győzöm mindig.
Olyan praktika kéne ami ha nem is tartós,vagy nem is mindet,de a nagy részét eltünteni,vagy egy huzamos ideig
hát ha nem tudom az orvos által adott cuccok pontos márkájár és nevét, akkor nem tudom megnézni, hogy mitesszekre tényleg jó lehet-e. mindenesetre ha már egyszer megvan, használd el, mert a krémek általában nem rögtön hatnak, hanem akkor, ha már pár hónapja használod.
amúgy a bha hámlasztók tényleg jól feloldják a mitesszereket, de most nyáron nem ajánlott elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!