Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tényleg van olyan aki undoritó...

Tényleg van olyan aki undoritónak találja a szilikon cicit?

Figyelt kérdés

és még ha milliárdjai lennének sem csináltatna ?

Mert én pl mindig azt mondom ,hogy nem zavar hogy kis melleim vannak.de igazábol csak nincs annyi felesleges pénzem,hogy tudjak csináltatni magamnak ...:)

és annyian mondják ,h fuj undoritó,ha valakinek szilikonjai vannak. de mi benne az undoritó?hisz szép formés,itt persze nem lufikra gondolok....:)

2015. máj. 7. 11:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

egy csomó olyan ruha is van, ami meg nagymellű lányoknak áll jól :D például rengeteg szexi fehérnemű, fűző, míder, amiket nagyon szívesen viselnék, de nincs belevalóm. strandolni szintúgy.

nem gigamelleket akarok, csak hogy legyen normális dekoltázsom push up nélkül, és hogy ne csak a lapos mellkasom látszódjon a bikiniben..

nagyon rontja az önbizalmam, pedig szép, feszes, (kisebb) maroknyi cicim van, csak ruhában egyszerűen nem néz ki jól, alig látszik..

2015. máj. 8. 20:54
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

Már bocs, de elég kamunak hangzik ez a 75 D-s mellem van és szenvedek, nekem 75 D / E-s mellem van és tény, hogy jár kényelmetlenségekkel, sportoláshoz atom melltartó kell, melltartó nélkül ha csak felszaladok a lépcsőn fogni kell, hasra nem tudok feküdni napozáskor, csak ha gödröt ások a melleimnek, de azért én sose bántam, hogy ekkorák lettek, és szerintem meg igenis tetszik a férfiaknak, mármár pont az a zavaró, hogy eltart egy ideig, amíg a mell mögé látnak. Szóval azért panaszkodni, mert nagy melled van nekem gyanús, hacsak nem nagy és ronda melled van. Én sokat köszönhetek nekik! :)

30/N

2015. máj. 9. 22:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Örülj magadnak. Én nem kamuzom. Én rühellem őket.
2015. máj. 10. 21:35
 24/25 anonim ***** válasza:
én csak azt,akinek rondán van megcsinálva!
2015. máj. 13. 14:04
 25/25 anonim válasza:
Némelyik nőn undorító,nem beszélve,hogy azonnal tudni,hogy műmell!
2015. máj. 24. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!