Tényleg van olyan aki undoritónak találja a szilikon cicit?
és még ha milliárdjai lennének sem csináltatna ?
Mert én pl mindig azt mondom ,hogy nem zavar hogy kis melleim vannak.de igazábol csak nincs annyi felesleges pénzem,hogy tudjak csináltatni magamnak ...:)
és annyian mondják ,h fuj undoritó,ha valakinek szilikonjai vannak. de mi benne az undoritó?hisz szép formés,itt persze nem lufikra gondolok....:)
egy csomó olyan ruha is van, ami meg nagymellű lányoknak áll jól :D például rengeteg szexi fehérnemű, fűző, míder, amiket nagyon szívesen viselnék, de nincs belevalóm. strandolni szintúgy.
nem gigamelleket akarok, csak hogy legyen normális dekoltázsom push up nélkül, és hogy ne csak a lapos mellkasom látszódjon a bikiniben..
nagyon rontja az önbizalmam, pedig szép, feszes, (kisebb) maroknyi cicim van, csak ruhában egyszerűen nem néz ki jól, alig látszik..
Már bocs, de elég kamunak hangzik ez a 75 D-s mellem van és szenvedek, nekem 75 D / E-s mellem van és tény, hogy jár kényelmetlenségekkel, sportoláshoz atom melltartó kell, melltartó nélkül ha csak felszaladok a lépcsőn fogni kell, hasra nem tudok feküdni napozáskor, csak ha gödröt ások a melleimnek, de azért én sose bántam, hogy ekkorák lettek, és szerintem meg igenis tetszik a férfiaknak, mármár pont az a zavaró, hogy eltart egy ideig, amíg a mell mögé látnak. Szóval azért panaszkodni, mert nagy melled van nekem gyanús, hacsak nem nagy és ronda melled van. Én sokat köszönhetek nekik! :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!