Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tényleg van olyan aki undoritó...

Tényleg van olyan aki undoritónak találja a szilikon cicit?

Figyelt kérdés

és még ha milliárdjai lennének sem csináltatna ?

Mert én pl mindig azt mondom ,hogy nem zavar hogy kis melleim vannak.de igazábol csak nincs annyi felesleges pénzem,hogy tudjak csináltatni magamnak ...:)

és annyian mondják ,h fuj undoritó,ha valakinek szilikonjai vannak. de mi benne az undoritó?hisz szép formés,itt persze nem lufikra gondolok....:)

2015. máj. 7. 11:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10-ből 7re azt mondom, hogy nagyon ronda, de a maradék 30% általában szokott tetszeni :) nem a cici viselőinek a hibája,hanem a rossz adottságok,rossz sebész művének!

kevés szépet látok a neten sajnos!

2015. máj. 7. 13:41
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

Én csak értelmetlennek találom. Egy nő sem a melleitől lesz szép. Az csak egy testrész. Hiába csináltat bombajó melleket magának egy ronda nő attól még ronda marad, semmit nem javít rajta. Egy szép nő meg full laposan is szép nő, szóval felesleges műmelleket csináltatnia, nem változtat semmin.

Azok meg akik magukat nem fogadják el menjenek pszichológushoz, mert nem a testükkel van a gond.

2015. máj. 7. 13:58
 13/25 anonim ***** válasza:

vannak valóban gusztustalan szilikon mellek, de vannak szép, szinte természetesnek tűnőek is.

anyámnak mindig is kicsi, nem túl formás mellei voltak, és a 30as éveiben megcsináltatta.(most negyvenes) nem lett lufi cicije, B kosárra lett megnagyobbítva, és teljesen jól néz ki, olyan, mint a természetes, szerintem nem tűnik műnek, ránézésre meg se lehetne elsőre mondani, a hegekből is csak 1-2 centis nyomok maradtak, de az se szembetűnő.

L

2015. máj. 7. 13:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Én senkin nem találom gusztustalannak, bár lány vagyok. Megértem, ha valaki megműtteti magát. Az egy dolog, hogy nem a külső meg nem a méret a fontos és sok pasi szereti a kis ciciket is, de nem csak ez a lényeg. Ha valakinek van egy testrésze, amivel nem elégedett, nem tetszik neki, akkor mondhat bárki, bármit mert ettől nem lesz neki jobb és őt ugyanúgy zavarja. Ráadásul a mellméret az pont egy olyan dolog, ami nagyon érzékenyen tud érinteni egy nőt. Én úgy gondolom, hogy ez sokkal jobb mint, ha szégyellné meg takargatná a testét és mindig ezen rágódna. Természetesen nem arra gondolok, aki ilyen természetellenes, nagy lufikat csináltat magának, bár mondjuk ehhez sincsen semmi közöm, de szerintem ha valakinek tényleg kis mellei vannak és egy kicsit nagyobbat szeretne azzal semmi baj nincsen és szépen is kinézhet. Sokan szülés után műttetik meg mert már nem az igazi, szerintem ezzel sincsen semmi baj. Ma már tényleg szebben tudnak dolgozni és természetesebbnek néz ki, nem olyan labdaszerű borzadályokat csinálnak.
2015. máj. 7. 17:06
 15/25 anonim ***** válasza:

bi lány vagyok és voltam szilikonos lánnyal

gusztustalan, semmi esése nincs, kemény, mint a kő, és nem is valami extra nagy méretű volt

szóval magamnak biztos nem csináltatnék

2015. máj. 7. 17:16
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sok pénzem lenne, mellkisebbítő műtétre mennék! Másra sem vágyom, mint egy A/B kosárra a mostani D helyett -.- El nem tudom hinni, hogy azok a szerencsés nők, akiket kis mellel áldott meg a sors, nagyot akarnának :S És mégis...
2015. máj. 8. 15:42
 17/25 anonim ***** válasza:

#16: a többség olyanra vágyik, ami nincs neki :D

nekem 75B cicim van, feszes és szép, de egyszerűen nagyon kicsinek találom őket, nem tetszik, hogy pushup nélkül nincs szép dekoltázsom, és hogy bikiniben kb nem is látszik, hogy van valamim.. de megműttetni minden bizonnyal nem fogom.

2015. máj. 8. 15:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Semmi jó nincs a nagy mellben. Nekem 75/D, nem tudok melltartó nélkül kilépni, de még otthon se, mert kényelmetlen; tökre nehéz, idegesítő, olyan szívesen lennék nyáron melltartó nélkül, de így képtelenség. Egy csomó ruha csak kis mellű nőkön áll jól, és úgy vettem észre minden rájuk is van tervezve (pl hiába S a méretem ha nem fér bele a mellem). Ja és meglátásom szerint a férfiaknak is jobban tetszik a kis mell (legalábbis folyton ezt olvasom gyakorin) Szóval én rettentően utálom őket.
2015. máj. 8. 17:31
 19/25 anonim ***** válasza:

Én nem is akarok olyan nagyot, egy B-s mérettel teljesen elégedett lennék, de nekem kb. akkora, mint a linkelt képen a lánynak...

Én sem lehetek melltartó nélkül, még alváshoz sem veszem le, mert szégyellem még a családom előtt is, hogy nincs semmim.

Tudjátok hogy néz ki rajtam egy póló melltartó nélkül?

Arról ne is beszéljünk, hogy uszoda, strand, másokkal együtt való napozás nekem csak hiú ábránd.

Nem is akarnék B-snél nagyobbat, egy akkora mellmérettel én lennék a legboldogabb ember...a városban mondjuk :D

2015. máj. 8. 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:

17:31-es. Ne gyakorit vedd példának mert itt mondanak mindent. Tény hogy a D-s mell ritka nagy, de nem rossz. Eléggé figyelemfelkeltő és hidd el akinek A-s melle van bármikor cserélne veled.

A pólóknál pedig tény hogy a szűkösebb fazon ilyen, de van ami csak nagy dekoltázzsal áll jól, és akár hiszed akár nem azért ha van melled az megadja a nőies vonalakat:)

2015. máj. 8. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!