Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok, ti mikor kezdtetek el...

Lányok, ti mikor kezdtetek el gyűjteni? (mell)

Figyelt kérdés

szeretnék végre legalább akkora melleket hogy jó legyen rám a legkisebb melltartó és egy icipici dekoltázsom legyen :) na meg strandra is jó lenne elnézni.. (tehát egy A-val vagy B-vel is megelégszek)

még fiatal vagyok (18), de nem 50 éves koromra szeretnék szép ruhákat felvenni :P

esetleg tapasztalatokat is szívesen olvasnék :)

előre is köszönöm

2015. ápr. 7. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

14 évesen kezdtem, és kb 20 évesen meg rájöttem hogy mekkora hülye vagyok. Egy nagyobb melltől senki nem lesz szebb, se jobb, se több, sőt még nőiesebb sem. És akik megcsináltatták, 2 ilyet ismerek, ők sem lettek elégedettek magukkal utána sem.

Én már vígan járok kivágott ruhákban, bikiniben, a pasiknak így is tetszek hogy tök lapos vagyok. Nem kell ehhez mell. Semmivel nem lenne jobb tőle az életem.

2015. ápr. 7. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Koszonom h leirtad :)

de en magam miatt akarom, nem azert, hogy masnak tetszek ;)

*lebeszeles celjabol legyszi ne irjatok, ugyse gondolom meg magam

2015. ápr. 7. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:

A kérdés alapvetően butaság. Ha valóban így döntöttél, akkor nyilván minél hamarabb kéne gyűjtened rá, nem???

Bár sok értelmesebb dologra is költhetnél, amik megtérülnek idővel: tanulás, lakás, gyakorlatszerzés stb. Miből gyűjtenél? Dolgozol?

2015. ápr. 8. 08:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Tanulok, 4,5 az atlagom :))))) mellre elobb lesz penzwm mint lakasra :D es miert lenne hulye a kerdes? Kivancsi vagyok ra h mas mikor kezd(ett) gyujteni. Egyebkent meg majd nyaron megyek dolgozni ;) addig meg az erettsegivel foglalkozom h sporolhassak a wcpapiron (y)
2015. ápr. 8. 12:54
 5/8 anonim válasza:
52%
Helló, személy szerint sokat nem gyűjtöttem, mert dolgozom, DE: cáfolom az egyik kommentelőt,miszerint nem lesz valaki nagyobb mellel se szebb, se jobb, se boldogabb,st... SŐT!
2015. ápr. 10. 01:08
 6/8 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtem el gyűjteni, és 19 éves voltam, mikor megcsináltattam.Ez volt egy éve. Azóta sem bántam meg a műtétet, örülök, hogy belevágtam. :)
2015. ápr. 20. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
23%

Nem akarlak lebeszélni.

Férfiként azt mondom, ha valaki nem fogadja el magát kis mellel, naggyal se fogja (majd lesz más "problémája" amin lehet rugózni).

Egyszóval nekem nem "kell" önértékelési zavaros nő, nagy mellekkel.

Várom a lepontozást!

2015. ápr. 22. 16:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt azoknak akik megertettek a kerdest! :)

Utolso: ferfikent akkor biztosan tudod :) Nem erdekel h kinek mi tetszik, magamnak akarok tetszeni. Az se erdekel hogy neked ki kell vagy ki nem, te dolgod. Attol pedig nem leszek onertekeles zavaros nagymellu no ha egy minimum meretet csinaltatok magamnak. aki mukormot hord az is onertekeles zavaros vagy mi?

privisek: nem kuldok kepet

2015. ápr. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!