Ha lógnak a melleim és felvarratom, akkor milyen nyoma marad?
Figyelt kérdés
Lesznek hegek, nagyon láthatóak lesznek, ha öregedek meglátszik, hogy fel van varrva.. stb. Ilyenekre gondolok. Azon gondolkodom, hogy felvarratom a mellemet, mert túlságosan megereszkedett, és nem érzem magam biztonságban miatta.2015. márc. 22. 17:35
1/12 anonim válasza:
Eleinte látszik, néhány év alatt teljesen elhalványul (persze kitapintható). Pont a mellemen van egy műtéti vágás (más miatt), eleinte csúnya volt, most már hat év telt el a műtét óta, szerintem aki nem tudja hogy ott van nem venné észre.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. márc. 22. 18:01
3/12 anonim válasza:
Nekem is pont 6 éve volt ilyen műtétem, 30 évesen és nekem csúnyán meglátszik a mellem alatt a heg, pedig sokáig kentem a hegkezelő gélekkel..
4/12 A kérdező kommentje:
Csupán azt szeretném eldönteni, hogy érdemes-e egyáltalán felvarratnom vagy hagyjam lógva. :D
2015. márc. 22. 20:49
5/12 anonim válasza:
Én egy lánynál láttam ilyet: széles csúnya heg volt alul és onnan a bimbóig (fordított T alakban).
6/12 A kérdező kommentje:
Szóval jobban örültél volna, ha inkább lóg?
2015. márc. 23. 02:18
7/12 anonim válasza:
Igen, bár nem láttam, milyen volt előtte.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, egyébként milyenek a melleid, önmagában véve a lógás lehet erotikus és vonzó is!
9/12 anonim válasza:
Mekkorák a melleid? Ha nagyok, akkor a világon semmi baj nincs velük,ha van egy kis lógásuk, úgy szépek.
10/12 anonim válasza:
NE VARRASD FEL!
Nagyon megbánnád!
Sajnos tényleg nagyon átszabnának!
A barátnőmnek is rettenetes!
Konkrétan kivágnak a melledből egy darabot és még a mellbimbót is levágják aztán vissza varják!
Ha szép melleket akarsz és nagyon zavar hogy lóg műttesd meg magad jobb lessz a közérzeted is!
De szilikont rakass a melledbe amekkorát kell hogy ne lógjon!
Szerintem inkább esztétikusabb mintha lógna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!