Mit gondoltok ehhez szükséges műtét? :' (
Láthatjátok a képen hogy az alhasamon van egy kis dudor és nem tudom eldönteni, h az zsír v csak bőr..(leadtam 18 kilót fogyókúrával és ha pl oldalra fekszem v ülök, nagyon hurkás vagyok...). Nem szeretnék elmenni plasztikai műtétre, mert annyi pénzem nincs rá, anyámék se támogatnak ebben, idáig is egyedül jutottam el, de ha nem lehet ezzel semmit csinálni a műtéten kívül, akkor belátom h felesleges volt az egész...Esetleg lehet más módon a bőrömön feszesíteni, valamint hogy azt a dudort eltüntessem onnan? Relax and tone? Sokan mondták hogy jó...Köszönöm a válaszokat.
[link] jpg [link] Php? Filename=19DSCF4406. jpg
Szexi vagy!!! :) Kicsit még erősítsd a mellizmod és a karod, de a hasad tökéletes!!!! Nagyon. ,)
21/L
Szerintem is szexi vagy, először csak a képeket néztem, de aztán kénytelen voltam elolvasni a szöveget is hozzá, hogy tudjam mit kell nézni.
Szóval ennyire feltűnő a probléma kb :P
Amúgy ha kicsit megnyúlt a bőr, akkor idővel szerintem magától visszamegy, de ha nem, akkor ne hívd fel rá a figyelmet (pl ne kérdezd meg, h gáz-e) és akkor tuti senki nem fogja észrevenni...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!