Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit gondoltok ehhez szükséges...

Mit gondoltok ehhez szükséges műtét? :' (

Figyelt kérdés

Láthatjátok a képen hogy az alhasamon van egy kis dudor és nem tudom eldönteni, h az zsír v csak bőr..(leadtam 18 kilót fogyókúrával és ha pl oldalra fekszem v ülök, nagyon hurkás vagyok...). Nem szeretnék elmenni plasztikai műtétre, mert annyi pénzem nincs rá, anyámék se támogatnak ebben, idáig is egyedül jutottam el, de ha nem lehet ezzel semmit csinálni a műtéten kívül, akkor belátom h felesleges volt az egész...Esetleg lehet más módon a bőrömön feszesíteni, valamint hogy azt a dudort eltüntessem onnan? Relax and tone? Sokan mondták hogy jó...Köszönöm a válaszokat.

[link] jpg [link] Php? Filename=19DSCF4406. jpg

2010. febr. 17. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18.22-es nek mivel fogytál le szülés után?Köszönöm elöre is a választ.28 éves anyuka.
2010. febr. 18. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
hol te? én itt semmi problémát nem látok. nagyon jó:)
2010. febr. 18. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Szexi vagy!!! :) Kicsit még erősítsd a mellizmod és a karod, de a hasad tökéletes!!!! Nagyon. ,)

21/L

2010. febr. 25. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is szexi vagy, először csak a képeket néztem, de aztán kénytelen voltam elolvasni a szöveget is hozzá, hogy tudjam mit kell nézni.

Szóval ennyire feltűnő a probléma kb :P

Amúgy ha kicsit megnyúlt a bőr, akkor idővel szerintem magától visszamegy, de ha nem, akkor ne hívd fel rá a figyelmet (pl ne kérdezd meg, h gáz-e) és akkor tuti senki nem fogja észrevenni...

25/N

2010. márc. 4. 17:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Én pl soha nem voltam több 50 kilónál, de ha valaki ül, akkor mindenképpen hurkás a hasa, hiszen meggyűrődik a bőr. Ez egy teljesen természetes jelenség, nem tudsz rajta változtatni...
2010. márc. 4. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:
semmi gáz nincs veled, teljesen jó lett az alakod, eszedbe ne jusson plasztikát csináltatni, normális orvos el sem vállalna, mert nincs rólad mit lefaragni. kicsit több önbizalom és ennyi:))))
2010. ápr. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!