Nem ciki az orrműtét ilyen idősen?
Figyelt kérdés
Szerintem nagy az orrom. vagyis hogy is mondjam "krumpli" a vége. amúgy szélességre nem nagy vagy hasonló vagy olyan gömbölyű. utálom.
nem tudjátok hol tudnám lekicsinyíteni? és nem túl költséges az ilyen? és nem ciki hogy 15 évesen ilyet szeretnék? pls segítsetek.
2010. febr. 16. 20:54
11/12 anonim válasza:
Hidd el, hogy az ember arca 2-3 év alatt is változik. Én lány vagyok és nekem azzal volt bajom, hogy kereknek találtam a fejem. Mindenféle frizurával és színnel próbálkoztam (hogy nyújtsa), de akkor is csúnyának találtam magam. 16-17 éves koromban el kezdett változni az arcom , előnyére!!Sokat fejlődik, alakul ilyenkor az ember. Most 22 vagyok és a régi képeken szinre magamra sem ismerek. Úgyhogy fel a fejjel!
12/12 anonim válasza:
En nem akarlak elkeseriteni...de eppen hogy az embernek az egyetlen tesresze az orr ami elete vegeig no ugy h :) szivas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!