Lehetséges a homlok kerekítése?
az a kérdésem lenne mivel szögletes és kerek arc keveréke a fejformám.. ezért szeretném valahogy oválisabbá tenni!!
arról olvastam hogy az állkapocs csont reszelésére van lehetőség viszont ide haza még nem,, ez csak külföldön elvégzett műtét(javítsatok ha rosszul tudom) viszont nekem az is jó lenne ha a homlokon kicsit magasabb lenne és kerekebb.. mint írtam kerek arcom van ami ugye azt jelenti mindenhol egy széles... és én azt szeretném ha a homlokomnál kétoldalt keskenyedne befele ami mindjárt egy szebb összhatást kölcsönöz.. viszont nem tudom , hogy erre valami féle műtét vagy bármi korrekció létezik e. ??
esetleg ha bármi tippetek van amit lehet csinálni az arc oválisabbá tétele érdekében azt nagyon szívesen várom :)
Mindenre van megoldás ez a homlok inplantátum!
Szerintem nem éri meg szétszabatni magad és nem is biztos hogy fog tetszeni a végeredmény!
Biztos hogy megbánnád meg nem kég forint egy ilyen eljárás!
Inkább hordj az arcodhoz előnyös frizurát,sminket,hidd el csodákra képes egy ilyen átváltozás!
Legyen frufrud,esetleg hosszú sötét haj,az véknyítja az arc formát!
Sok sikert kívánok!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!