Ilyen mellen csak a mutet segithet?
Nekem is kb ennyire lognak a melleim 23 eves letemre..Felek a mutettol,valamint az anyagi resze sem keves,nem tudom mit csinaljak. Helyre lehet ezt hozni valahogyan,vagy csak a felvarras segit? Undorodom a melleimtol,csak akkor veszem le a melltartomat ha zuhanyzok,meg alvashoz is visszaveszem.Gyulolom
Koszi mindenkinek!
Utolso, pont a sok fogyastol lett ilyen,20 kgt fogytam es a borom nem tudta kovetni. :(
Hú, milyen ostobaságokat tanácsoltak a tisztelt kommentelők...
Magában a női mellben nincsenek izmok, ha így lóg, azon már nem lehet edzéssel segíteni. Ha nem hordasz melltartót, attól nem "erősödik meg" a melled, csak jobban megereszkedik. Sporthoz pedig még intenzívebb tartás szükséges, erre való a sportmelltaró.
Igen, ezen a problémán sajnos csak a műtét segít.
Sajnos semmi más módon nem lehet korrigálni, felesleges ezen agyalni.
Gyűjtsd össze rá a pénzt, és vágj bele bátran, a fájdalomtól meg ne félj.
Ne gyötrődj miatta évekig, hanem csináltasd meg, úgy fogod érezni magad utána, mintha újjászülettél volna. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!