Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ilyen mellen csak a mutet...

Ilyen mellen csak a mutet segithet?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem is kb ennyire lognak a melleim 23 eves letemre..Felek a mutettol,valamint az anyagi resze sem keves,nem tudom mit csinaljak. Helyre lehet ezt hozni valahogyan,vagy csak a felvarras segit? Undorodom a melleimtol,csak akkor veszem le a melltartomat ha zuhanyzok,meg alvashoz is visszaveszem.Gyulolom

2015. márc. 12. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
A melleddel semmi baj, de a fejedben rendet kéne rakni egy szakemberrel.
2015. márc. 12. 12:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet, hogy a sok melltartó hordástól lóg? Így sose dolgoznak az izmaid. Egyébként edzéssel lehet rajta javítani. Inkább azt próbáld ki, az nem árthat, nem veszélyes.
2015. márc. 12. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont szoptatásra való mell, nem kell vele semmit sem csinálni. Egyébként is feltehetően az alkatod is ennek megfelelő, kissé pasztózus típus vagy.
2015. márc. 12. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem látom csúnyának ezeket a melleket. A mellfeszesítő gyakorlatokat mindenképp próbáld ki, nem árthat, de műtéten szerintem butaság lenne gondolkodnod.
2015. márc. 12. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Fogyás, napi 15 széles fekvőtámasz, éjszaka NE hordj melltartót.
2015. márc. 12. 15:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

Utolso, pont a sok fogyastol lett ilyen,20 kgt fogytam es a borom nem tudta kovetni. :(

2015. márc. 12. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
ha fogytál, és azért nyúlt meg, akkor sajni csak a műtét segíthet szerintem. : ( én tuti megműttetném ebben az esetben, ha lenne rá pénzem. de éjszakára ne hordj melltartót, egészségtelen, és tuti nem segít a lógáson sem!
2015. márc. 12. 22:44
 8/10 anonim válasza:
Semmi baj a melleiddel. A fejedben rakjál rendet. Ha magadat nem tudod elfogadni, akkor nem fogod tudni elvárni mástól, hogy elfogadjon. Pedig hidd el, a fiúkat ez nem fogja zavarni és teljes életet tudsz élni. 34/f
2015. márc. 13. 15:43
 9/10 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon zavar akkor műttesd meg, az emberek könnyen okoskodnak hogy fogadd el magad meg hasonlók. Ha nem érzed magad jól a bőrödben akkor csináltasd meg.
2015. márc. 14. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Hú, milyen ostobaságokat tanácsoltak a tisztelt kommentelők...

Magában a női mellben nincsenek izmok, ha így lóg, azon már nem lehet edzéssel segíteni. Ha nem hordasz melltartót, attól nem "erősödik meg" a melled, csak jobban megereszkedik. Sporthoz pedig még intenzívebb tartás szükséges, erre való a sportmelltaró.

Igen, ezen a problémán sajnos csak a műtét segít.

Sajnos semmi más módon nem lehet korrigálni, felesleges ezen agyalni.

Gyűjtsd össze rá a pénzt, és vágj bele bátran, a fájdalomtól meg ne félj.

Ne gyötrődj miatta évekig, hanem csináltasd meg, úgy fogod érezni magad utána, mintha újjászülettél volna. Hajrá!

2015. márc. 16. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!