Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tényleg használ az Erdic...

Tényleg használ az Erdic mellnagyobbító kapszula?

Figyelt kérdés
kérlek benneteket, hogy olyanok válaszoljanak akiknek saját tapasztalataik vannak! vagy hasonló kapszulát használt,és tényleg nőtt a melle!
2010. febr. 11. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:

1-2 csajnak megnőtt.

sok-sok csajnak semmit se használt

volt olyan is akinek teltebb lett, volt olyan akinek kb 3 hónapig teltebb volt aztán vissza állt az eredeti méret

2010. febr. 12. 11:11
 2/9 A kérdező kommentje:
te használtad? vagy ismerős vagy ki?? honnan tudod ezeket?amugy én anyukámnak szeretnék ilyet venni. 50 éves. és semmi melle nincs mert kis koromban 3 éves koromig szoptam és szó szerint elszoptam a mellét. neki se nőne meg csak hogy egy kis melle legyen??
2010. febr. 12. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ismertem pár csajt akik szedték.

idős korban meg pláne nem hiszem hogy segítene.

Anyukád mirigyállománya elsorvadt a szoptatás alatt/után :(

2010. febr. 15. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ha nőne tőle a mell akkor a nők a fájdalmas , drága mellnagyobbítást választanák?
2010. febr. 15. 07:48
 5/9 A kérdező kommentje:
és akkor csak a plasztika segíthet neki?
2010. febr. 16. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
vagy híznia kéne jó pár kilót és akkor abból talán menne a cicijére is
2010. febr. 17. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is használtam! Nem emlékszem már rá pontosan, hogy hány dl vízzel kellett bevenni egy hatalmas nagy zöld és tápszagú bogyót, de az tuti, hogy nekem nem használt! :( Max egy picit fogásra másabb, teltebb volt, de látványra semmi! (Nagyon pici fiús mellem van /egyelőre/). 23/L
2010. febr. 22. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy amikor abbahagytam a szedését, teljesen maradt minden a régiben, vagyis a tbl. szedése előtti cicik maradtak. Amúgy meg ez sem egy olcsó mulatság, ha kiszámolod! :(
2010. febr. 22. 12:27
 9/9 anonim válasza:

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valaki elkezdi szedni ezeket a kapszulákat, és hírtelen több számmal nagyobb lesz a melle. Nyilván bizonyos ideig szedni kell folyamatosan, hónapokig. Az Erdic véleményem szerint alkalmas arra amire kitalálták. Krémmel együtt pedig a bőr hibája is korrigálható.

Nyilván vannak olyanok, akik türelmetlenebbek és már az első hét után eredményeket várnak, de ez ennél összetettebb. És az bizony igaz, hogy nem olcsó mulatság, de aki komolyan gondolja, valszeg nem fogja megbánni.

2011. jan. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!