Ezt a mellet megműttetnétek?
Figyelt kérdés
Nőni már nem fog, maximum, ha várandós leszek. A-kosaras melltartó kell.
Nőtársaim: ti megnagyobbíttatnátok?
Férfiak: szerintetek érdemes lenne plasztikázni?
2015. febr. 6. 14:42
21/36 anonim válasza:
nagyon kicsi:/ én megműttetném, mert amúgy a hasad szép, és a bimbód is, jót tenne neki a természetesnek ható szilikon mell :)
22/36 anonim válasza:
nem műttetném meg!!!nagyon-nagyon szépek így!!!
23/36 anonim válasza:
Sztem semmiképp se műttesd! Tetszenek nekem is! :)
24/36 anonim válasza:
Nem műttetném, nekem is ilyen volt. Azóta kb. egy méretet nőtt is, most 29 vagyok, tökéletesek lettek számomra így.
25/36 anonim válasza:
Ne hagyd magad lebeszèlni!!!!! Igaz hogy szèp feszesek, de láthatóan kicsik..ha van rá pènzed örülj neki ès csináltasd meg! Ez mèg kèrdès?? Èn ezer ève megakarom de nincs rá lovè...
26/36 anonim válasza:
Kérdező, mennyi idős vagy? Mert nekem kb. 23 éves koromig még nőtt a mellem, a melltartóim méretéből egyértelműen látszik.
27/36 A kérdező kommentje:
26
2015. márc. 12. 12:06
28/36 anonim válasza:
ne muttesd meg,ez gyonyoru! 23L
29/36 anonim válasza:
25-ös: csak mert neked beteg a kis lelked és még pénzed sincs hozzá, miért kéne másnak megműttetnie magát??? Neked jobb lesz attól???
30/36 anonim válasza:
ezt nem kell muteni,eredeti es szep 28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!