Ezt a mellet megműttetnétek?
Nőni már nem fog, maximum, ha várandós leszek. A-kosaras melltartó kell.
Nőtársaim: ti megnagyobbíttatnátok?
Férfiak: szerintetek érdemes lenne plasztikázni?
bi lány vagyok és nekem inkább ez tetszik, mint a szilikon
voltam már szilikonos lánnyal és nagyon illúzióromboló, pedig én a nagyobbakat szretem
Először is, nem számít, hogy a férfiak mit szeretnek! Ne miattuk műttesd meg. Egyiknek a kicsi jó, másiknak a nagy, mindenkinek nem lehet a kedvében járni. Az a fontos, hogy TE mit szeretnél. Ha jobban éreznéd magad nagyobb mellekkel, menj műtétre.
Az hamis illúzió, hogy terhesség után nagyobb lesz...illetve az igaz, hogy terhesen nagyobb lesz, meg még szoptatás alatt is. Viszont utána majd összeesik még kisebbre. Nekem a ici-pici mellemből utána nulla mellem maradt, csak egy mellbimbó volt, szörnyű volt.
Én megműttettem, már kb 8 éve, soha egy percre sem bántam meg. Nem feltűnő, csak az tudja, akinek én elmondom. Jobban tudok öltözködni, jobban érzem magam a bőrömben. Elégedett vagyok.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!