Heim Pál kórházban, akinek volt gyermekének fülplasztikája megírná kis történetüket?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 14:49
1/5 anonim válasza:
Nekem volt fülplasztikám 5 éve, de nem a Heim Pál kórházban és nem gyermekként. Úgy is jó a történet...?
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves ear! Már szinte minden oldalon elolvastam szavaidat, hàlàsan köszönöm, hogy írtál. :) A gyermek és édesanya szemszögből szeretném ha megírná valaki történetüket!
2015. febr. 4. 15:12
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
2015. febr. 8. 15:37
5/5 anonim válasza:
Megcsináltattad végül gyermekednek a fülplasztikát ? Én most voltam felnőtt fejjel, az ok, hogy egészséges izgulás volt, meg minden, de előttem egy 6 éves kislányt műtöttek, amit tudok róla( az annyi, amit az anyukával beszéltem amíg vártam soromra ) , kapott a kislány egy 6 szemből álló gyógyszer kupacot amit műtét előtt 1,5 órával ott az asszisztens előtt kellett bevenni én rákérdeztem, ebben kis nyugtató fájdalom csillapító egyvelege volt...majd a kislány egyedül ment be a műtős srác kezét fogva, hátra sem nézett , bátornak tűnt nagyon , édes volt, az anyuka pedig kint pityergett, ami érthető ... aztán én következtem, kérdeztem az orvos műtét közben a kislányról, hogy de olyan kicsi még blablabla...igen és a kicsik a leggondoszabbak ... tudom én is tapasztalatból mennyit csúfoltak iskolába, óvodába, de még középiskolába is !:/ a kislány végig beszélgetett az orvossal és asszisztenssel, csak az érzéstelenítő beadása volt kicsit fájdalmas neki, de jól viselte, ennyit mondott a doki és azt , hogy fontos a gyerek akarja ne csak a szülő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!