Mennyibe kerül egy állcsont műtét és hol érdemes csinálni?
Ilyen az állam,csak még egy fokkal rosszabb is. Hiába mondják,hogy ne csináljam meg, ilyen vagyok stb. Szerintem egy közel sem normális és érdeklődnék,hogy mennyibe kerülne és hol lehet, illetve hol érdemes ezt csináltatni.
Nem akarok gonosz lenni,de egyrészt nem kérek képet,másrészt vélemények érdekelnének:D
Azt mondják,hogy csak fiatal korban ajánlott a fogszabályozás, utána már műtét kell. Amúgy is azt akarok.
Második vagyok.
Véleményt még nem tudok mondani, mert még járok a fogorvoshoz, hogy megbeszéljük mi legyen.
Deee amit a fogorvos mondott, hogy fogszabályozás nélkül nem csinálnak ilyen műtétet.
Általában ez úgy szokott zajlani, hogy fogszabályozás kb. egy évig utána műtét ha szükséges és utána még pár hónapig fogszabályozás. Amugy ilyen műtét állcsont sebész csinál. Nem tudom merre laksz, én ahol most csináltatni fogom mindennel együtt kb. olyan 800ezer lesz.
Igen, sajnos ezt a problémát implantátummal lehet orvosolni. Mások persze könnyen mondják, hogy ne csináltasd meg, mert nem az ő problémájuk...
Viszont a jó hír, hogy nem bonyolult műtét, és utána ég és föld lesz a különbség a megjelenésedben.
Én a helyedben megcsináltatnám.
Dr. Csuha Lajosnál az aktuális árak állnagyobbításra:
Állcsúcs implantáció implantátummal együtt:
Altatásban: 510 ezer Ft
Helyi érzéstelenítésben: 400 ezer Ft
Teljes árlista:
Az orvost egyébként ismerem, voltam nála többször is, és szívből ajánlom.
Sajnos pont erről a típusú beavatkozásról nincsenek fent képek a doktor úr oldalán, de menj el hozzá egy ingyenes konzultációra, és biztosan tud majd mutatni albumban képeket erről a műtéttípusról is (nekem is mutatott).
Tudom,hogy régi kérdés,de nem azért,ha implantációt választasz nem leszel előrébb semmivel csak annyi,hogy külsőleg szebb lesz a megjelneésed. Viszont a fogaid ugyanolyan rossz helyzetben maradnak mint előtte. Ez olyan,mint a kövér testünket lepel alá rejteni. Érted eltakarod de attól még ott van.
Nekem is ez a bajom,mint amit linkeltél,de közel sem ilyen durva esetről van szó.Fájdalmat okoz az állkapocs izületeimben, rágásnál stb fájdalmat okoz. Felkerül a fogszabályzóm hamarosan ,egy év múlva pedig műtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!