Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A görbe láb "kiegyenesíthető"...

A görbe láb "kiegyenesíthető" plasztikai műtéttel?

Figyelt kérdés
Nem rendellenesség, csupán esztétikai problémát okoz. X-láb szerű, de nem úgy, hogy a combom is összeér, csak a térdeimnél van ez az x hatás. Van erre korrekciós műtét?

2015. jan. 14. 23:42
 1/6 anonim válasza:
Duci vagy? Nekem bejon az ilyen :)
2015. jan. 14. 23:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, a kelleténél vékonyabb is vagyok, mert még hízni sem tudok :/
2015. jan. 15. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy lenne olyan orvos, aki ezt szimplán esztétikai problémák miatt elvállalná, ha mégis, akkor meg nem lenne annyi pénzed, hogy megcsinálják. Őszintén szólva laikusként nem is nagyon hiszem, hogy meg lehetne normálisan csinálni.

Nincs esetleg bokasüllyedésed? Ha azt korrigálod egy betéttel, az valamelyest segíthet a helyzeten.

2015. jan. 15. 01:19
 4/6 anonim válasza:

Fogadd el magad.

Az ilyen műtét annyira bonyolult, komplikált és nehézkes belőle a felépülés hogy csak olyanoknál csinálják meg akik kerettel sem tudnak járni..

2015. jan. 15. 06:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt a részt le tudom "hajlítani", tehát nem a csontom áll ki...esetleg zsírleszívással megoldható lenne?
2015. jan. 15. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs bokasüllyedésem.
2015. jan. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!