Plasztikai műtét nélkül mennyit lehet feszesíteni a kinyúlt bőrön-terhesség után?
Egyáltalán nem esélytelen a kocka has.Csak az elsősorban hozzáértés kérdése elsősorban étrendben,másodsorban edzésben.A kinyúlt bőr is kérdéses,mert ha ilyenre gondolsz-
ezen típuson nem segít semmilyen diéta és edzés,mert a kötőszövet ment tropára.A többi esetben meg tud regenerálódni,de az idő,ezért amikor már edzel és szálkásítasz legalább 1 éve utána érdemes következtetést levonni.Feszes akkor leszel,ha lesznek a testeden izmok és nem lesz rajtad zsír.
2 gyerekes anyuka előtte utána képe-
Kezdő irodalom-Sárga kapszula-online könyv.
Köszönöm szépen a bíztatást. Az aktuális hasam így néz ki:
Szóval egy kicsit ki van nyúlva szerintem a bőr, kicsit hasonlít az első képhez, amit küldtél. Mivel az én képemen még 10-12 kiló felesleg van-nem az egész a hasamon, de legalább fele szerintem ott van. Nem várok én csodát, de azért kicsit lehet javítani a hasamon? Hogy valahogy kinézzen?
igen,elég lazának néz ki a kötőszövet,de mivel nagyon sok a zsír,ezért szerintem még nem lehet egyértelmű következtetést levonni.
majd ha leszedted utána,de sajnos esélyes,hogy itt csak a műtét fog segíteni.
oké,de elkanyarodtál,mert az étrenden múlik ez az egész,nem azon hogy edzel.
fontossági sorrendben 80% kaja 20% edzés.
szerintem lehet ebből a hasból is gyönyörű szép,akár lapos,izmosabb,nőies has is!
a helyedben elmennék orvoshoz és személyi edzőhöz,dietetikushoz érdeklődni... kezdj el kicsiben edzeni otthon tornát! fontos, hogy megfelelően állj neki és ne hajszold túl magad,ne is koplalj-már amennyire majd az időd engedi... de még ráérsz szerintem edzeni
Szia!
Én most készülök hasplasztikára Dr. Pór Ferenchez. Már "visszatérő" páciense vagyok, nagyon megbízható, jó orvos. Ő azt mondta, hogy a szülés után érdemes 1-2 évet várni, az alatt sokat regenerálódik a szervezet, változik az alak. És valóban!
Nekem sokat változott, jóllehet nem diétáztam, csak tettem a dolgomat, házimunka, gyerek, séták, otthoni torna stb. Mégis maradt bőrfelesleg, amit még sporttal sem lehet eltüntetni, ezért vállalkoztam a műtétre.
Tornához ajánlom a gimnasztikai labdás gyakorlatokat, nagyon jónak találom, nekem sokat segített!
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!