Orrműtét előtt állok. Akinek volt már, megtudná mondani mekkora fájdalomra készüljek?
Orrsövényműtétem volt, nekem is nyestek a tetejéből is.
Hár, a műtét utána három nap nem egyszerű. Nem tudlak megnyugtatni: borzasztó rossz lesz, de kárpótlásul egész életedben ott lesz a szép új orrod. Ez talán feledteti a fájdalmakat...
Ha majd át estél rajta feltétlenül írj, hogy milyen érzés stb..!Csak azért vok kiváncsi, mert majd idővel én is szeretném megműtettni az orromat!
Sok szerencsét és jobbulást előre is!:DDDDD
20L
legyen otthon sok fájdalomcsillapító, és még a kórházban, mielőtt hazamész, és előtte kiveszik az ijfúziós csövet, kérj egy utolsó ampulla fájdalomcsillapítót. egy ismerősömet, mikor megműtötték, nem is a fájdalom, amit észrevettem rajta, hanem a hatalmas monokli, azt hiszem, mind a két oldalon. tehát ezért is otthon kell maradnod. meg hát azt írtad, pár hét múlva lesz, feltehetőleg némiképp hűvös lesz akkor még, ez miatt se mozdulj ki. a sebnek egyenletes hőmérséklet tesz jót.
még egy tanács. mivel olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy tudod, meg fognak műteni, szedj humet-r vagy valamilyen vas tartalmú vitamin-készítményt, mert elkerülhetetlen lesz valamennyi vérveszteség, hadd legyen tartalékod
Köszi a válaszokat. A mostani értesüléseim szerint télleg nem lesz nagy fájdalmam, beszélgettem több műtéten átesettel, és fájdalmuk nem volt egyáltalán, csak kellemetlen volt az alvás, és sok izgalom a gipsz levételéig... És igen a monoklik két hétig.. De szerintem inkább a monoklik, amiket jegeléssel lehet enyhíteni, mint a hatalmas fájdalom.
puszi
Azt mondják nem annyira vészes, de a tampon kivétel az elég húzós.
Túl fogod élni :)
Szia!
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni!
De szeretném ha a műtét után irnál pár dolgot a műtéttel kapcsolatba!!Kivel csináltatod?Mennyibe került?Meg vagy e elégedve stb!
Remélem nem haragszol e miatt csak és is szeretném megcsináltatni és azért kérdezösködök!!!
Mielőbbi gyógyulás!!
Szia
Utolsónak szól! :)
Dehogy baj, hogy kérdezel :P Végülis gyakorikérdések.hu :D:D
19 nap múlva lesz a műtétetem (március elején)
Rendben, majd nézz erre március eleje körül, és írok a műtétről!
(K)
ukmukfuk? :D ez mi ez?:D
a műtét árára gondolsz?
az 340.000.-,ami nagyon jó árnak számít, manapság fél milliókat is képesek elkérni, ugyanolyan ügyességű orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!