Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Létezik olyan injekciós...

Létezik olyan injekciós mellfeltöltési módszer, ami nem szívódik fel?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék nagyobb melleket , most olyan kicsi hogy melltartót sem találok rá. Gondolkodtam műtéten is de ahogy utánaolvasgattam nagyon megijedtem ettől az egésztől. A saját zsírossal az a baj , hogy nincs rajtam túl sok felesleg , bár ha nagyon akarnék tudnék felszedni.
2014. dec. 30. 10:49
 1/3 anonim válasza:
25%
Azt tanácsolnám, hogy előbb szedj fel 5-7 kilót. A hízás a mellekre (arra is rámegy egy kis zsír) is jótékony hatással van. Injekciós pedig nem nagyon van. Implantot tudsz még berakatni, de az sem biztos, hogy tetszene majd. Nem lesz teljesen egyforma a 2 cici. Én egy kis hízásra voksolnék. Ha nem növekszik, akkor ráérsz ezen gondolkodni még.
2015. jan. 13. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam már a hízást , de a mellemre csak minimális ment , a többi részre viszont ment rendesen. Azokat a testrészeimet is megutáltam , amiket alapból szerettem.
2015. jan. 16. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha szép melleket akarsz - mert maguktól nem igazán nőttek meg felnőtt korodban, akkor szinte kizárólag a mellplasztika (szilikonnal való mellfeltöltés) a legbiztosabb módszer. Sajnos egyben drága és fájdalmas is (a műtét utáni hetekben, időszakban), és rizikós, h. kinek hogyan gyógyul a varrat (nálam pl. úgy, h. kidomborodik, mint a 'vadhús', nem illeszkedik a bőrbe - a sebész szerint ez alkati kérdés...)

Ja, az előzőhöz hozzászólónak annyit, h. rajtam jelenleg kb. 10 kg plusz van - a mellem meg olyan, mint egy 13-15 évesé. Hiába gondoltam, h. majd oda is mennek fel dekák, hát nem igazán. A terhességeim után sem durrantak be a melleim, nem is nagyon tudtam szoptatni sem.

Valószínűleg ez is 'alkati kérdés', hiszen akkor már a tinédzser kor követően megnőttek volna a cicijeim, legalább is (mindenki) másnak akkor is ment oda zsír...

2017. jún. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!