Létezik olyan injekciós mellfeltöltési módszer, ami nem szívódik fel?
Ha szép melleket akarsz - mert maguktól nem igazán nőttek meg felnőtt korodban, akkor szinte kizárólag a mellplasztika (szilikonnal való mellfeltöltés) a legbiztosabb módszer. Sajnos egyben drága és fájdalmas is (a műtét utáni hetekben, időszakban), és rizikós, h. kinek hogyan gyógyul a varrat (nálam pl. úgy, h. kidomborodik, mint a 'vadhús', nem illeszkedik a bőrbe - a sebész szerint ez alkati kérdés...)
Ja, az előzőhöz hozzászólónak annyit, h. rajtam jelenleg kb. 10 kg plusz van - a mellem meg olyan, mint egy 13-15 évesé. Hiába gondoltam, h. majd oda is mennek fel dekák, hát nem igazán. A terhességeim után sem durrantak be a melleim, nem is nagyon tudtam szoptatni sem.
Valószínűleg ez is 'alkati kérdés', hiszen akkor már a tinédzser kor követően megnőttek volna a cicijeim, legalább is (mindenki) másnak akkor is ment oda zsír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!