Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztika 16/L lehet?...

Mellplasztika 16/L lehet? Mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 18:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

ESZEDBE NE JUSSON B+!!!!!!!!!!!!

16 évesen plasztika? Normális vagy? Tönkre akarod tenni magad? Még növésben vagy, nem alakult ki a melled végleges formája és mérete.

De... a pici, formás mellek gyönyörűszépek. Miért cserélnéd el természetellenes boltira, ami kb. mindenkin ugyanúgy néz ki? Miért rakatnál a testedbe szintetikus anyagot, amitől később mindenféle problémád lehet? Miért...????

2014. dec. 26. 13:47
 12/24 anonim válasza:
56%
Hülye liba
2014. dec. 26. 14:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Operáltasd át magad férfivá.
2014. dec. 27. 11:24
 14/24 anonim válasza:
Nem úgy lesz pasid, ha melleket varratsz fel, hanem ha bevállalod az anált (is)! Hát nem nézel tévét?
2014. dec. 27. 13:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is butaság.

1,) A mell 25 éves korig nő.

2,) Ízlések és pofonok.

3,) Egészségtelen.

4,) Természetellenes.

5,) És ez a legfontosabb: mire fejben megérted, hogy azért, hogy elfogadjanak, nem önmagad pusztításán, mások igényeihez igazításán, hanem önmagad elfogadásán keresztül vezet az út. (Inkább egy barát, aki szeret úgy, ahogy vagy, mint sok f@52fej, aki meg akar változtatni. Nekik ott a sok gumilány.)

2014. dec. 28. 11:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem késtem el a válasszal.

Teljesen felesleges ezen gondolkodnod, felejtsd el.

Ha az miatt aggódsz, hogy nem fogsz találni barátot, ezt is verd ki a fejedből, mert ha a nagy melled miatt találnál valakit, az annyit is érne.

Aki szeret, az magadért fog szeretni, nem a kinézetedért.

Ha magad miatt csinálnád, mert zavar, akkor gondolj bele.

Téged nem az zavar, hogy neked kisebb, mint a többié, hanem hogy a többinek nagy.

Ilyenkor kell tojni mindenkire, fogadd csak el magad.

Nagy mellel senki sem lesz több, tudjuk, hogy milyen helyekre/pozíciókba segít csak bejutni, neked pedig arra nincs szükséged. :)

21/F

2014. dec. 29. 02:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nekem mindig is kicsi,de formás melleim voltak,eléggé zavart a dolog,48 kiló voltam,és A-s melltartó kellett ... 18 évesen férjhez mentem,szültem egy gyönyörű kislányt,és most 80 C-s melltartót hordok,igaz sajnos a melleim már nem annyira feszesek,mint egykor,talán még cserélnék is kicsit a régi énemmel :) de csak talán..mostmár ez vagyok én :) Mindig úgy kell elfogadnod és szeretned magad,amilyen éppen vagy :) A férjem olyannak is szeretett,és most pedig ilyennek :)

16 évesen nem vagy lekésve semmiről,hidd el,akkor jön a szerelem,mikor nem is várnád :)

Ha te sem szereted magad,mástól hogy várod el? :D Barátkozz meg magaddal :) Még úgyis változik a tested :)

A természetes csajok a legszebbek :)

2014. dec. 29. 18:52
 18/24 anonim válasza:

Igen, az előző válaszolónak is igaza van: akinek már 16 évesen D-s mellei vannak, az mit fog velük kezdeni 40 évesen? Hátracsapja a válla fölött, ha kapál a kertben? Ebben például hatalmas előnye van a kismellű lányoknak: 40 évesen sem kell amiatt nyavalyogni, hogy "fáj a hátam mert túl nagy a mellem", vagy hogy "megbámulnak mindenhol", vagy hogy "melltartó nélkül térdig ér". A másik fontos szempont, hogy ha gyereket szül az ember, akkor hirtelen megugrik a mellméret az eredetileg kismellű nőknél is, tehát ugyanott vannak, csak kevesebb problémával. Honnan tudod pl, hogy nem leszel 25 évesen anyuka majd? Vagy hogy nem kezdesz el 19 az egyetem alatt hízni (ahogy sok egyetemista a mozgéshiány, tesióra teljes hiánya miatt). Korai még tényleg a mellműtéten gondolkodni, de amúgymeg a kismellű lányok is ugyanolyan népszerűek a férfiak világában (csak a TV/magazinok mutatnak mást). A reklámokkal pl lehet tudat alatt nagy mellekkel hatni a férfiakra, de ez puszta biológia, és nincs köze a szerelemhez. Jobban jársz egy olyan pasival, aki nem a melleid miatt szeret, hanem pl a személyiséged miatt. Az én feleségemnek nincsenek szinte mellei (a melltartóiba még belefér simán egy-egy zokni), de ettől még teljesen boldog életet élünk, és ugyanolyan kívánatos tud lenni, mint egy nagymellű csaj. A másik, hogy a nagymellű kollégáim mind arra panaszkodnak, hogy emiatt fáj a derekuk meg a hátuk - ez kell Neked?

Ha nem győz meg az, hogy mennyire egészségtelen a műmell (és a legtöbb pasi csak nézni szereti, meg nem fogná semmi pénzért) és még mindig szeretnél valahogy kompenzálni, akkor keress valami olyan hobbit vagy sportot, amiben jó vagy, és többnek érzed Magad tőle, ez segít elterelni a figyelmedet a butaságokról! ;)

Ez egy 28 éves fiú véleménye

2015. jan. 1. 11:14
 19/24 anonim ***** válasza:
1-2 év és már az iparban nyomhatod.
2015. jan. 1. 18:59
 20/24 Citation válasza:

Kedves kérdező. 42 évesen visszatekintve a múltba, körül nézve a jelenben azt kell konstatáljam, hogy soha nem mell alapján választottam lányt. Pedig volt kapcsolatom rövid, s hosszabb, volt jóval hosszabb és hű de rövid. Meg vannak gyerekeim is külön anyáktól, külön városban.

Szóval muris gyerek voltam mindig, s talán vagyok ma is. De most sem alapvetés a nagy mell.

Akinek viszont az a becsípődése hát azt jobb kerülni. Ők "testre" mennek, darabra. Nem éri meg.

2015. jan. 3. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!