Anyajegy eltávolítás mennyibe kerül és hol csinálják meg (elsősorban Komárom-Esztergom megye, de budapest is érdekel, ha itt nincs)? Plasztika egyáltalán, vagy bőrgyógyászat, kell beutaló?
államiban ingyen megcsinálják( bőrgyógyászaton)
magánklinikán akár több tízezer forintot is elkérhetnek
ha csak esztétikai jellegű a baj,nem fogják leszedni ingyen. csak ha folyamatosan irritált helyen van (melltartópánt helyén,stb). csak azért nem fogják,mert ne ártson neki a szoli -napfény, arra aztmondják, hát vigyázz rá és kend naptejjel!
úgyhogy ha államiba mész, találj ki vmit rá,hogy miért van az veszélyes területen.. amúgy csak akkor szedik ha gyanús a színe-formája stb, azaz -indokolt, -és ez a kulcsszó.
amúgy nemkell beutaló a bőrgyógyászatra
Nem kell beutaló.
Nálunk nem "kötözködnek" anyajegy levételnél.
Ami fontos! Mindegy hova mész, csak ősztöl tavaszig szednek le anyajegyet(szept-ápr esetleg május közepe)
A heg függ a bőr minőségétől, és az anyajegy nagyságától.
Plasztikai sebész se képes csodákra, és sokkal drágább.
Nekem bőrgyógyász szedte le az anyajegyeimet elektromos szikével, és nem ronda a helye. persze látszik ha közelről nézem, de ezerszer szebb mint a nagy dudoros + csüngő anyejegyeim voltak
Én Tatabányán ajánlom dr. Dancza Máriát. Ha jól emlékszem 6000 forintot fizettem (3 éve) a lézeres anyajegylevételért.
Tudtommal lézeres eljárás után nyugodtan érheti víz a sebet. A seb kb 1 hét után esik le és csak ezután kezdődik a hegesedés. Ez kb 1 hónap. Minimális korrekcióval a heget el lehet tüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!