Hogyan zajlik egy anyajegy eltávolítás?
szeretnék elmenni, elmultam 18, kell érte fizetni? milyen módszerrel távolítják el? még kiskoromban kikapartam és fájni szokott a karom ahol van.
ilysmi: [link]
szia!!!:)
nekem is volt egy anyajegyem, ami 2x5 cm-es volt...idén nyáron távolították el, kimetszéssel, majd összevarrták..de nem fájt maga a műtét csak miután kiment az érzéstelenítő..mert rettenetesen húzódott a nyakam!
Látom a tied sokkal kisebb, de elég baj ha kikapartad, mert befertőződhet
Minél előbb menj el orvoshoz, és kérd ki a tanácsát
Amúgy nem csak kimetszéssel, hanem lézeres, fagyasztásos kezeléssel is eltávolítható :)
Remélem hasznosnak találtad! :)
Pár percet vesz igénybe a "műtét" nem nevezném annak mert nem nagyon dolog. Nekem tavaly a nyakamról szedték le. Kaptam érzéstelenítőt az fájt picit, aztán meg semmit se éreztem, talán kivágták vagy kikaparták. De azt már nem lehetett érezni. Aztán nekem 3 öltéssel összevarták. Csak én az egyiket kikapartam és nagyon csúnya seb maradt utána úgyhogy ha nekedis varrják figyelj oda ne bántsd a sebet. Visszakell menni egy idő után kiszedni a varratokat. Nekem így zajlott :)
16L
előző
Ja és nem kell érte fizetni :)
én kellett fizessek...magánrendelőben:P 37000 forint
s kórházban csinálják még többet kellett volna fizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!