Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kismellű csajok, ti meg...

Kismellű csajok, ti meg vagytok elégedve a méretetetekkel?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok jelenleg, előző években azt hittem hogy majd nőni fog a mellem, az orvosok is ezzel biztattak (mert jártam orvosnál is), de nem nőtt jóformán 3 év alatt semmit... Nagyon cikinek érzem őket, főképp hogy az alakomhoz végképp nem passzol. Van pár plusz kiló rajtam, kerek fenekem van, és elöl meg jóformán deszka... Jó, megoldható push-up-os melltartóval, de ha leveszem, attól még ugyanolyan kicsi.

És akkor nem is beszéltem arról amikor fogyókúrán voltam, hogy mégkisebb lett...

Sokat gondolkoztam a műtéten, az orvos is azt tudja ajánlani csak erre, de az meg már milyen ... Szóval az már nem igazi, nem a sajátom :(

2014. dec. 13. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

a szilikon valóban sokszor nem a legszebb.

de van a másik megoldás a feltöltés.

feltöltik a macrolane nevű anyaggal és lényegesen nagyobb lesz.

annyi a bibi,hogy nem olcsó-majdnem annyi,mint a szilikon-és felszívódik 1-1.5 év alatt.

de nézz meg róla pár képet.

2014. dec. 13. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem vannak a fiúk akiknek tetszika kicsi mell.én nem feküdnék kés alá.esetleg ha 75 B nél kisebb lenne a cicim de szerintem nem minden a mell ha van feneked teljesen jó nekem is inkább a fenekem formás.
2014. dec. 13. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
70A méretemmel elég kicsinek számítok, sose zavart, a pasiknak tetszettem mindig is, sportos vagyok, jól nézek ki mindenki szerint. Szerintem neked is inkább az a gondod hogy az összhatás nem jó. De ez nem a melled hibája, a nagyobb mellekkel sem lennél elégedett ha a tested hozzá nem szép.
2014. dec. 13. 23:59
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

való igaz,hogy nálam is kb az utolsó szempont a cici.

annyi,hogy ne legyen lógós.

a felesleg mentes kisportolt alak a lényeg.

a vékony zsírmentes derék a guggolástól fejlett popó és a formás lábak.

2014. dec. 14. 00:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem felnőtt nőként 65AA - azt hiszem ezt nem lehet überelni (pontosabban alulmúlni).

Azon túl, hogy gondot okoz ruhavásárlásnál (mivel alul nem vagyok lapos), illetve melltartót se igen kapok (mert azért kell - nem tartani, hanem takarni), egyéb gondom nincs vele.

Férfiaknak jócskán tetszem, nem jelentett gondot a párválasztásnál, a szexuális életem se rossz tőle. Nem műttetném meg.

2014. dec. 14. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokáig én sem voltam megelégedve, meg akartam műttetni. De a párválasztásnál sose volt problémám, mindenkinek tetszett. Hidd el, a férfiaknak nincs vele gondja, nem is hinnéd mennyi nőnek van nagyon kicsi melle, csak nem látod, mert pushupot hordanak. Csak sajátmagadnak kell vele kibékülni, miértköltenéd ilyenre a pénzedet, keverednél esetleg adósságba,mint amire én is gondoltam annak idején. Ezer jobb dologra költheted.
2014. dec. 14. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagy nagyobb melleket csináltatsz, vagy elfogadod azt, ami van, más megoldás nincs.

Nekem is kicsi van, nagyon sokáig én is utáltam, de igazából elég hasznos. Sokat sportolok, így nem zavar, sőt, hason is tudok aludni.

Egyébként én csináltattam a mellbimbóba piercinget, és azóta teljesen megbarátkoztam vele, sőt, nagyon szeretem őket.

A melled egyáltalán nem befolyásolja az értékedet mint nő, vagy ember, de ha tényleg zavar, akkor csináltasd meg. Nincs abban semmi rossz :)

2014. dec. 14. 11:45
 8/10 anonim válasza:
Sztem maradj meg a kis melleknel, jobban jarsz:)
2014. dec. 27. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Khm. Én fiú vagyok és nem tudom , hogy kerültem ide de semmi bajom a kis mellel néha még jobban is áll mint két dinnye. :D
2015. jan. 3. 07:16
 10/10 anonim ***** válasza:

örülök,ha jó rám az A kosár,viszont formára tetszik :)

nem mondom h teljesen elégedett vagyok,de nem feküdnék kés alá :)

általában elvagyok így,néha vannak emiatt kisebbségi komplexusaim,de nem ez a mérvadó :)

2015. júl. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!