Orrműtét után a munkahelyen?
Elmondtátok előre a munkahelyeteken, hogy orrműtétetek lesz, vagy csak akkor tudták meg, amikor műtét után visszamentetek dolgozni és látták, hogy valami más?
Én egy elég sok embert foglalkoztató multinál dolgozok, irodai munkát végzek, és kissé bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy a munkahelyen hogy fogadják az ilyeneket. Tartok attól, hogy pletykálkodni fognak, de nem szeretném ha rólam és az orromról beszélne mindenki.
Nálatok hogy ment ez a dolog és hogyan kezeltétek ezt a helyzetet?
Ha úgy mész vissza dolgozni, hogy már egyáltalán nem látszik sem bevérzés, se semmi, akkor esély van rá, hogy nem is fogják észrevenni. Csak annyit érzékelnek majd, hogy kicsit más vagy, de nem értik miért:)
Én szemhélyműtét után mentem így vissza, senki nem tudott róla. Kicsit erősebben sminkeltem, mondták, kicsit más vagyok, de nem tudják mi a más rajtam:) mondtam nekik, erősebb most a sminkem, lehet azért vagyok fura :) aztán persze idővel megszokták, majd az erős smink is alábbhagyott.
Esetleg javasolok neked egy új frizurát, az is megváltoztathatja az embert, és eltereli a figyelmet az orrodról. Megmondod azért tünsz másnak.
De persze ha akarod, vállald fel, minden csoda 3 napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!