Mekkora méret lenne a legmegfelelőbb? (mellimplantátum)
A kérdés már el van döntve, cicisedek, csupán az a kérdés, hogy mekkora legyen! 2 doki 2 méret, nagy árkülönbség!
1. doki 240CC, közepesen magas
2. doki 305CC magas
Méreteim (1 gyermek után):
- Magasságom: 173cm
- Súlyom: 56kg
- Mell alatt: 70cm
- Mellcsúcson: 75cm
- Derékbőség: 63cm
- Csípőbőség: 83cm
Kulturált és értelmes válaszokat szeretnék kérni!
Szia!
Szerintem is a 305CC magas !
Én 173 cm, 70 kg vagyok és én 425CC magasat kapok! Jelzem, hogy ezt úgy, hogy nem nagy duda a célom !!/
Sok sikert ! :)
Melyik doki a szimpatikusabb?: Nem tudom igazán eldönteni melyikük a szimpibb. A drágább (240CC) doki előadásszerű volt és nem volt választási lehetőségem, az olcsóbb de nagyobbat ígérő doki (305CC) azt mondta, hogy ő ezt ajánlja maxnak, de ettől még lehetne eggyel nagyobb, mert befér. Szerinte ezzel lehetne a legnagyobb és még természetes hatást elérni!
Melyik munkái tetszenek jobban?: A 240CC-t ajánló doki munkái nagyon szépek, a másik dokinak nem sok munkáját láttam, de azok is inkább friss cicik.
"Próba" után neked melyik méret hasonlított leginkább az elképzelédedhez?: Csak a 305CC-t próbáltam, a másik dokinál nem volt ilyen lehetőség!
Melyik dokiban tudsz feltétel nélkül megbízni?: Ez is érdekes kérdés és nem tudnék rá válaszolni, hisz a bizalmat ki kell érdemelni, mivel még nem döntöttem, nem tudtam "közelebb" kerülni a dokihoz a kérdéseimmel, aggodalmaimmal...stb... nem tudok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!