Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hatnak a mellnagyobbító...

Hatnak a mellnagyobbító tabletták?

Figyelt kérdés

Interneten láttam,hogy lehet rendelni ilyen tablettákat.

Még csak 16 vagyok,de nagyon kicsi a mellem.Nem szeretnék tovább vári,mivel úgysem lesz nagyobb.Ez örökletes szerintem,mivel anyumnak is nagyon kicsi.Csak azt nem tudom,hogy valóban hatásosak-e.Sokak szerint felpuffadok tőle,kövér leszek,megzavaroodik az anyagcserém meg ilyenek.Remélem ez nem így van és tényleg növeli a mellméretet.

2010. jan. 28. 14:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
a mellnoveszto tabikban altalaban gyogynovenyek vannak amik hatassal lehetnek a hormonhaztartasra,akarcsak a fogamzasgatlo tabik is.szoval epp ugy nohet a melled a gyogynovenyes mellnoveszto tabiktol is:)
2010. márc. 3. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze, a nőgyógyász.. Ez nálad kérdés?:D

Eszembe sem jutott, hogy ne tudnád...

De ha nem tudod, akkor mondom: Igen, a nőgyógyász írja fel. Így esetleg akadály? Hány éves vagy te?:D

2010. márc. 31. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Mármint a fogamzásgátlót.. Hogy félreértés ne essék... :D
2010. márc. 31. 23:52
 14/14 anonim válasza:
Szerintem sem hatásosak, hosszú évekig próbálkoztam mindenféle méregdrága készítményekkel...hiába. DE! van mégis kivétel, Dong Quai a neve, természetes, és nagyon jó, olvass utána!
2011. márc. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!