Hatnak a mellnagyobbító tabletták?
Figyelt kérdés
Interneten láttam,hogy lehet rendelni ilyen tablettákat.
Még csak 16 vagyok,de nagyon kicsi a mellem.Nem szeretnék tovább vári,mivel úgysem lesz nagyobb.Ez örökletes szerintem,mivel anyumnak is nagyon kicsi.Csak azt nem tudom,hogy valóban hatásosak-e.Sokak szerint felpuffadok tőle,kövér leszek,megzavaroodik az anyagcserém meg ilyenek.Remélem ez nem így van és tényleg növeli a mellméretet.
2010. jan. 28. 14:00
11/14 anonim válasza:
a mellnoveszto tabikban altalaban gyogynovenyek vannak amik hatassal lehetnek a hormonhaztartasra,akarcsak a fogamzasgatlo tabik is.szoval epp ugy nohet a melled a gyogynovenyes mellnoveszto tabiktol is:)
12/14 anonim válasza:
Persze, a nőgyógyász.. Ez nálad kérdés?:D
Eszembe sem jutott, hogy ne tudnád...
De ha nem tudod, akkor mondom: Igen, a nőgyógyász írja fel. Így esetleg akadály? Hány éves vagy te?:D
13/14 anonim válasza:
Mármint a fogamzásgátlót.. Hogy félreértés ne essék... :D
14/14 anonim válasza:
Szerintem sem hatásosak, hosszú évekig próbálkoztam mindenféle méregdrága készítményekkel...hiába. DE! van mégis kivétel, Dong Quai a neve, természetes, és nagyon jó, olvass utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!