Hatnak a mellnagyobbító tabletták?
Interneten láttam,hogy lehet rendelni ilyen tablettákat.
Még csak 16 vagyok,de nagyon kicsi a mellem.Nem szeretnék tovább vári,mivel úgysem lesz nagyobb.Ez örökletes szerintem,mivel anyumnak is nagyon kicsi.Csak azt nem tudom,hogy valóban hatásosak-e.Sokak szerint felpuffadok tőle,kövér leszek,megzavaroodik az anyagcserém meg ilyenek.Remélem ez nem így van és tényleg növeli a mellméretet.
És honnan tudod,hogy kik írták?Lehet,hogy csak a forgalmazó cég emberi írták,hogy lássak mások is hogy milyen csodaszert lehet venni. A tv-be is láttam egyszer,hogy az ilyen tablettákat direkt nagy mellű nőkkel reklámozzák,hogy nekik bevált mekkorát nőt a mellük...Közben meg még életében nem szedett be egyet sem abból a bogyóból.Sőt még azt is mutatták,hogy miből készülnek.Egy biztos,nem olyan anyagból amitől a melledben fognak lerakódni a zsírpárnácskák.
Tehát NEM LÉTEZNEK mellnövelő tabletták.Ha tényleg léteznének akkor a senkinek nem kellene a szilikon,hisz sokkal egyszerűbb módja is lenne annak,hogy hogyan tegyenek szert nagyobb mellekre.Na meg akkor más is venne ilyen pirulát és mindenki elégedett lenne a mellével.
Bebizonyították, hogy a nők melle akár 30éves korukig is nőhet. Nekem a mellem kétszer akkora lett 3 év alatt...
21évesen alig volt, most 24vagyok és kétszer akkora lett (nem híztam). Állítólag ritka, de előfordulhat... Msot képzeld el, ha én 21éves koromban elkezdtem volna szedni a mellnagyobbító tabikat és mondjuk egy jó 3éves kúrát csináltam volna, mert van rá lóvém... Azt hittem volna, hogy attól lett kétszer akkora, így az én véleményem az lenne, hogy nagyon nagyon hatásos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!