Van itt olyan, akinek mellfelvarrása volt, mert nagyon lógott a cicije?
Édesanyámnak volt. Fájdalmas dolog, ráadásul gyógyulási idő is van egy hónap. Kell majd speckós melltartó az első időkben (ami nem olcsó és ebből is 2 kell, hogy legyen váltás). Műtét után hagynak bent drént, abból folyik mindenféle cucc, és az elején nem túl gusztusos a dolog.
Nem olcsó műtét, viszont ha fiatal vagy, akkor helyreállítja az önbizalmad. Anyukám az átéltek után azt mondta, hogy nem biztos, hogy újrabevállalna hasonlót.
Én közel tíz éve csináltattam meg.Kb. 6-8 hétre volt szükség a regenerálódáshoz. Az utolsó varrat kiszedéséig időnként a pokol fenekét megjàrtam, sajgott, húzódott, sokszor sírtam a fájdalomtól, nem tudtam fekvésből felülni, fordulni segítség nélkül. Ha utána számolsz, kb. 80-90 cm-nyi heg, izmok átvágva...Teljesen hétköznapi dolgokat (fésülködés, wc !) csak kínszenvedés árán tudtam elvégezni.
Nem ijesztgetésnek szántam, és biztosan nem is törvényszerű, de èrdemes bekalkulálni, hogy ez is előfordulhat!
Viszont azóta egy percig sem bántam meg, hogy belevágtam. Teljesen kárpótolt az eredmény, az, hogy nem undorral kell a tükörbe néznem, és nem két lötyögő zacskó van a mellem helyén! Szóval hajrá, piszkosul fáj, de megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!