Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Válaszolna olyan, akinek TB...

Válaszolna olyan, akinek TB által lett megcsináltatva a cicije? Vagy tud ebben a témában segíteni?

Figyelt kérdés

valamit muszáj csinálnom, mert én ezt már nem bírom. nagy a cicim, ezzel bajom se lenne, de undorító, nagyon lógnak....:S

két éves kapcsolatban nem merek levetkőzni szex közben:S én ezt már nem bírom...:S

úgy tudom, TBvel meg lehetne csináltatni...ehhez mi kell? mást már nem tudok kitalálni, csak ez a megoldás van! én kifizetni nem tudnám, de ezt se bírom más lelkileg, a kapcsolatom is rámehet, pedig már esküvőt tervezünk:S

valaki leírja, mi kell ahhoz, hogy megcsinálják? millió köszönet!

20Ł

2011. ápr. 20. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt csakis orvosok tudják megválaszolni.A TB csak nagyon indokolt esetben támogat ilyet.
2011. ápr. 20. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy TB-re csak akkor csinálják meg, ha előtte egy pszichológus igazolta már, hogy valóban nem tudsz így élni. Tehát inkább keress meg előbb egy ilyen dokit.
2011. ápr. 20. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen,keress egy dokit,mutasd meg,hogy szenvedsz,nyújtsd a kezed a támogatásért...vagy dolgozz meg keményen a pénzért,és fizess te!Akkor esetleg a segélyt olyan embernek tudják majd adni,aki mondjuk baleset miatt "deformálódott"...
2011. ápr. 20. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm is ilyen problémával küzd, és neki a doki azt mondta hogy gyerek előtt ne műttesse meg. gondolom még nincs gyereked.
2011. ápr. 20. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

A kisebbítést támogatja a TB mert az gerincproblémákat is okozhat.Ha a mirigyállomány kb felét ki kell venni akkor támogatott.

Menj el a kórház plasztikai sebészetének ambuláns rendelésére és nem kell más csak az hogy tényleg nagyn nagy legyen a melled

2011. ápr. 27. 18:04
 6/7 A kérdező kommentje:
nem az a gondom, hogy olyan nagy, mert C-D-s melltartót hordok, csak rettenetesen lóg, és láthatóan nagyobb az egyik, mint a másik...
2011. ápr. 27. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

A lógás nem indok, a méretkülönbség talán.

Ha tényleg nagy az aszimetria akkor választhatzs, hogy a kisebbe tesznek implantátumot vagy a nagyobbat kisebbítik

2011. ápr. 28. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!