Ilyen cicit szeretnék (kép). Alacsony, vékonyka lány vagyok. Mekkora méretet kellene válasszak, és milyen formájút, hogy ne tűnjön túl természetellenesnek?
Méretet majd ajánl a kiválasztott doki.
Sokmindentől függ, hogy kinek mekkora kell, mekkorával lesz természetes a hatás
A lehető legnagyobb méret kérése nem mindig, nem mindenkinél jó döntés! Főleg azoknál akik tényleg természetes hatású melleket szeretnének.
Őszintén el kell mondani a dokinak hogy mi a kívánsága( nem hablatyolni hogy természeteset szeretne, miközben Pamela melle tetszik neki), és akkor nagy valószínűségel elégedett lesz az eredménnyel is
Köszi szépen lányok!! :)
Hát én mindenképp olyant szeretnék, ami nem "üt el" nagyon a testemtől, és nem túl szembetűnő, hogy nem az enyém.
A csepp alakú jobb, mint a kerek, igaz? Vagy nem?
És nem szeretnék óriásit, talán még a Heidiénél kisebb is megfelelne, csak szép legyen. :)
Hát még jóval baba előtt vagyok, azt majd csak évek múlva szeretném... :)
De ez a melltéma nagyon idegesít, utálom őket!!
A csepp jobb?
Nem jobb, csak más.
De vannak dokik akik nem "használják" vannak dokik akik meg szinte csak cseppet tesznek be.
A csepp hátránya hogy elfordulhat, és mindig minden pózban csepp marad( nem változik a formája pl ha fejen állsz akkor se).
Ez durva. :))))
Akkor, még ha természetellenesebb is a cseppnél, jobb a kerek. :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!