Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ilyen cicit szeretnék (kép)....

Ilyen cicit szeretnék (kép). Alacsony, vékonyka lány vagyok. Mekkora méretet kellene válasszak, és milyen formájút, hogy ne tűnjön túl természetellenesnek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 26. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Méretet majd ajánl a kiválasztott doki.

Sokmindentől függ, hogy kinek mekkora kell, mekkorával lesz természetes a hatás

2010. jan. 27. 07:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék még ekkorát sem, mint a csajnak, elég lenne nekem annyi, amit nem kell folyton melltartóval takargatni, hogy "álljon" is valahogy...
2010. jan. 27. 07:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Elárulod hány éves vagy? Babavállalás előtt vagy még?
2010. jan. 27. 08:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha elmész egy plasztikai sebészhez ő ajánl neked méretet a testalkatodhoz megfelelőt.Viszont én azt ajánlom,hogy ne kérj kicsit,mert akkor egy hangyányit megnöveli a mellméreted és azzal nem sokra mész.Én azt mondtam neki rakja bele a legnagyobbat amit csak tud.És ennyit tudott(ami furi mert egy ismerősömnek érdekes módon egy másik sebész bele tudott varázsolni nagyobbat is és szerintem nagyon szépek lettek neki és hasonló a testfelépítésünk).De szerintem 280-nál te sem kapsz kisebbet.
2010. jan. 27. 08:41
 15/21 anonim ***** válasza:

A lehető legnagyobb méret kérése nem mindig, nem mindenkinél jó döntés! Főleg azoknál akik tényleg természetes hatású melleket szeretnének.

Őszintén el kell mondani a dokinak hogy mi a kívánsága( nem hablatyolni hogy természeteset szeretne, miközben Pamela melle tetszik neki), és akkor nagy valószínűségel elégedett lesz az eredménnyel is

2010. jan. 27. 08:45
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi szépen lányok!! :)

Hát én mindenképp olyant szeretnék, ami nem "üt el" nagyon a testemtől, és nem túl szembetűnő, hogy nem az enyém.

A csepp alakú jobb, mint a kerek, igaz? Vagy nem?

És nem szeretnék óriásit, talán még a Heidiénél kisebb is megfelelne, csak szép legyen. :)

Hát még jóval baba előtt vagyok, azt majd csak évek múlva szeretném... :)

De ez a melltéma nagyon idegesít, utálom őket!!

2010. jan. 27. 08:51
 17/21 anonim ***** válasza:

A csepp jobb?

Nem jobb, csak más.

De vannak dokik akik nem "használják" vannak dokik akik meg szinte csak cseppet tesznek be.

A csepp hátránya hogy elfordulhat, és mindig minden pózban csepp marad( nem változik a formája pl ha fejen állsz akkor se).

2010. jan. 27. 08:53
 18/21 A kérdező kommentje:

Ez durva. :))))

Akkor, még ha természetellenesebb is a cseppnél, jobb a kerek. :)

Köszi!

2010. jan. 27. 09:05
 19/21 anonim ***** válasza:
elég sok doki szerint jobb
2010. jan. 27. 09:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem szegény Heidi is jobban járt volna,ha nem költ új mellekre,mert borzalmasan természetellenes! Hogy a fenébe gondolja valaki, hogy valami műanyag beépítésétől természetes lesz a melle! Pláne szülés előtt! Minek hozzápiszkálni? Aztán meg majd azért sír, mert nem tud szoptatni! Megőrülnék, ha két műanyag labdával a testemben kellene élnem...arról nem is beszélve, hogy egy normális pasit bizony zavar, hogy két nagyobbacska, beépített pingponglabdát marizsgat....
2010. febr. 26. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!