Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az orromat nem nagyon szeretem, elég csúnya. Már gondolkoztam azon hogy megműttetem. De egy oldalon olvsatam hogy 17-18 éves korig nem ajánlott megműttetni mert még sokat változhat. Azt szeretném megtudni hogy ez igaz lehet-e
2014. aug. 25. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok gyakorlott a szakmában, de józan ésszel mondhatom, hogy IGAZ.
2014. aug. 25. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha sas orrod van, abból nem lesz pisze, de a csontjaid még fejlődnek, ezért nem kaszabolnak meg.
2014. aug. 26. 04:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, igaz.
2014. aug. 26. 21:16
 4/5 anonim válasza:
Csak óvatosan az orrműtéttel, mert ismertem olyat, aki megműttette és nem lett sokkal kisebb az orra viszont jó ferde lett. nagyon megbánta a műtétet..
2014. aug. 28. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A négyes válaszoló jól mondja: óvatosan a műtéttel. Ez azt jelenti, hogy jól válassz orvost. Először nekem is nagyon elrontották (egy fiatal orr-fül-gégész), aztán végül elmentem Dr. Rezek Ödönhöz, és ő csodálatosan rendbe hozta.

Legjobb, ha már eleve hozzá fordulsz, ő a legjobb orrplasztika a terén.

(Az általános ökölszabály pedig, amit én sajnos későn tanultam meg: esztétikai műtétet CSAK plasztikai sebésszel végeztessünk!)

2014. aug. 28. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!