Mennyibe kerül egy fülkisebbítés?
Figyelt kérdés
Azaz, nem elálló, csak nagy. Egy kis cikket vágnának ki belőle, majd összevarrják. Volt már valakinek ilyen? Mennyibe kerül kb? 19/L2010. jan. 8. 21:59
2/10 anonim válasza:
de irigyellek a problémáidért...ha nekem ez lenne a legkisebb gondom...
3/10 A kérdező kommentje:
Ne irigyelj, sokat csúfoltak már miatta. Soha nem hordhatom összefogva pl. a hajamat... Fülbevalót sem, mert még jobban nagyítja. Ha csak a fülem mögé rakom a hajam, mert pl olvasok, már rögtön bámulnak (ha utazom, vagy valami.) :(
2010. jan. 8. 22:29
4/10 anonim válasza:
Akkor gondolom te is fogod az HBO HD-t a füleiddel
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon uncsi vagy, menj máshova te kis éretlen majom. ;)
2010. jan. 9. 00:09
6/10 anonim válasza:
nem tudom mennyibe kerul, de nekem nem csak, hogy nagyok, meg raadasnak elalloak is. hany centi hosszu a fuled, hogy nagyank tartod?
7/10 A kérdező kommentje:
Úgy 7-8cm. Régen elálló is volt, de azt már megműttettem. Most már csak szimplán nagy. :D
2010. jan. 15. 16:35
8/10 anonim válasza:
szerintem hagzd ki a masodik mutetet. nem hinnem h annyira feltuno lenne a nagysaga. Szerintem azert van benned ez a félsz, mert megszoktad, h mikor elálló volt, mindenki nézett. De ha csak annyi, h egy kicsit nagy....hat csinálj egy olyan frizurát, nem feltétlenül kell takarnia. Menj el egy jó fodrászhoz, és kérdezd meg mit ajanl, esetleg nezzel kepeket ilyen témában.
De ne mhinnem, h mindenki ayt nézné. Én is meg akarom műttetni, azert mert elálló es ez tenyleg zavaro, a nagysagat eltűrném.
9/10 anonim válasza:
És kb. mennyiért műtötték meg h ne álljanak el a füleid?
10/10 A kérdező kommentje:
60ezer volt a kettő. Nem magándokihoz mentem, hanem a kórházban felkerestem egy sebész orvost és elvállalta.
2010. nov. 5. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!