Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy fülkisebbítés?

Mennyibe kerül egy fülkisebbítés?

Figyelt kérdés
Azaz, nem elálló, csak nagy. Egy kis cikket vágnának ki belőle, majd összevarrják. Volt már valakinek ilyen? Mennyibe kerül kb? 19/L
2010. jan. 8. 21:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Pl: [link]
2010. jan. 8. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
de irigyellek a problémáidért...ha nekem ez lenne a legkisebb gondom...
2010. jan. 8. 22:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Ne irigyelj, sokat csúfoltak már miatta. Soha nem hordhatom összefogva pl. a hajamat... Fülbevalót sem, mert még jobban nagyítja. Ha csak a fülem mögé rakom a hajam, mert pl olvasok, már rögtön bámulnak (ha utazom, vagy valami.) :(
2010. jan. 8. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor gondolom te is fogod az HBO HD-t a füleiddel
2010. jan. 8. 23:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon uncsi vagy, menj máshova te kis éretlen majom. ;)
2010. jan. 9. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyibe kerul, de nekem nem csak, hogy nagyok, meg raadasnak elalloak is. hany centi hosszu a fuled, hogy nagyank tartod?
2010. jan. 15. 13:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Úgy 7-8cm. Régen elálló is volt, de azt már megműttettem. Most már csak szimplán nagy. :D
2010. jan. 15. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem hagzd ki a masodik mutetet. nem hinnem h annyira feltuno lenne a nagysaga. Szerintem azert van benned ez a félsz, mert megszoktad, h mikor elálló volt, mindenki nézett. De ha csak annyi, h egy kicsit nagy....hat csinálj egy olyan frizurát, nem feltétlenül kell takarnia. Menj el egy jó fodrászhoz, és kérdezd meg mit ajanl, esetleg nezzel kepeket ilyen témában.

De ne mhinnem, h mindenki ayt nézné. Én is meg akarom műttetni, azert mert elálló es ez tenyleg zavaro, a nagysagat eltűrném.

2010. jan. 15. 18:27
 9/10 anonim válasza:
És kb. mennyiért műtötték meg h ne álljanak el a füleid?
2010. okt. 25. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
60ezer volt a kettő. Nem magándokihoz mentem, hanem a kórházban felkerestem egy sebész orvost és elvállalta.
2010. nov. 5. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!