Mennyibe kerül egy fülkisebbítés?
Figyelt kérdés
Az átlaghoz képest nagyok a füleim és ha lehet akkor kisebbre szabatnám.Mennyibe kerül egy ilyen műtét?És mennyi ideig tart a felépülés?
Egyébként gáz ha egy férfi kisebb füleket akar?
2010. febr. 22. 14:26
1/1 anonim válasza:
nem tudom, hogy gáz-e, de én semmilyen esztétikai műtétet nem csináltatnék magamon, csak abban az esetben, ha egy baleset miatt lenne szükséges.
én nő vagyok, az átlagnál nagyobb orral és füllel. van akinek ez tetszik, hogy karakteres az arcom. (nem Barbie szindróma, pisze orral). és pasiban is az olyat szeretem, akinek a megjelenésében is van valami különleges. a babarcú szépfiúk nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!