A PPP eltávolításának van nyoma? Csináltak már ilyet valakinek?
Figyelt kérdés
Elég kicsik,a makkom peremén de sok van. 17 éves vagyok, még szűz de szerintem a partnert is zavarná , ha oda kerül a sor. De főként engem zavar. Apámmal beszéltem erről őszintén, és megérti a problémámat, hogy ez fontos, és egyáltalán nem jó ha gátlásos vagyok. Ezért ha akarom kifizeti, hiába 55-60 ezer forint. De a szüleim félnek, hogy mivan ha marad heg , vagy valami, és utólag rosszabb lesz, megbánom. Dr. Fekete Ferenc csinálná a beavatkozást. 5 perces , kis "rutin dolog". Dr. Fekete Ferenc emailben válaszolt nekem , de nem túl bőszavúan, hogy sokakat kezelt már ilyen problémával , elvileg okozhatna heget de másképp használják a lézer szerű készüléket, meg hogy sokakat kezelt már ilyen problémával senkinél nem volt semmi probléma. Egy bőrgyógyásznő meg azt mondta, hogy sok férfinak van, hidjem el rengeteget látott már. Lesz barátnőm elfelejtem. De könyörgöm. A lány fejével gondolkodva milyen már, hogy azt látja, hogy fehér pontokkal (mint a gríz) van tele a makk alja, és azt mondjuk neki be "kéne" kapnia. Vagy bármi. Vagy ha először meglátja, úgy kezdeni, hogy megmagyarázom, hogy esztétikai probléma, nem lehet elkapni, sokaknak van. Blablabla. Eleve elrontja az egészet mert tök kínos lenne. Még ha el is fogadja. Van itt olyan , akinek hasonló baja van? Hogy éli meg? Vagy aki "kezeltette"?2014. júl. 17. 16:03
1/4 A kérdező kommentje:
"Csináltak már ilyet valakinek?" úgy értem , hogy akinek igen, és tud nekem írni .
2014. júl. 17. 16:32
2/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem a legtobb lany talalkozott mar ilyesmivel. Nem annyira egyedi a problemad. Nekem is ilyen...regen en is gatlasos voltam miatta, azota kb 10 lannyal voltam amibol 3 tobb eves kapcsolat...es azt kell h mondjam szerintem egyiket sem zavarta. Sot sztem eszre sem vette mindegyik. :) (Nem ezen fog mulni h bekapja vagy sem :))))
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommented!
2014. júl. 25. 19:10
4/4 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy aktuális-e még, de nekem nem olyan régen (2 hete) volt PPP "műtétem". Dr. Fekete Ferenc csinálta és semmi nyoma nem maradt. Engem is nagyon zavart, a partnereim nem vették ugyan észre, de nagyon szerettem volna megválni a kis fehér "grízektől". :) ha a szüleid is támogatnak es téged is annyira zavar , akkor csak bátorítani tudlak!!! A beavatkozás csak kicsit kellemetlen , a gyógyulási folyamat sem vészes es viszonylag gyors is. Nekem megérte az árát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!