Szerintetek ennél a lánynál indokolt volt a fülműtét? Annyira elállt volna a füle?
Figyelt kérdés
Mert szerintem tök jó fülei voltak, csak picit volt kiálló. Persze így jobb lett, de nem értem miért kellett ezt megműttetni.
2014. júl. 1. 13:03
1/12 anonim válasza:
Hát, azért eléggé elálltak neki.
2/12 anonim válasza:
Szerintem is indokolt volt a műtét.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mehetek én is basszus, nekem is kb ennyire áll el. Bár soha nem szólt még senki sem, hogy nagy.
2014. júl. 1. 13:16
4/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk én férfi vagyok, ha az más elbírálás alá esik.
2014. júl. 1. 13:16
5/12 anonim válasza:
de ha nem zavar miért akarod megmütetni? ismerek igazán elálló fülü pasit akit ez egyáltalán nem zavar.
6/12 anonim válasza:
Szerintem még határeset volt, nem lett volna muszáj megműttetni. De gondolom, őt zavarta. Nekem sokkal elállóbbak voltak, férfiként zavart is, meg gyerekkoromban sokszor csúfoltak miatta. Négy éve megműttettem, azóta nagyon jók.
7/12 A kérdező kommentje:
Most van egy akció, 109 ezer ft a két fül. De gondolom van benne valamilyen turpiszság és valamit még rá kell fizetni. Túl olcsó...
2014. júl. 1. 14:53
8/12 anonim válasza:
Teljesen indokolatlan volt. És ha már ott volt, egy fogszabit lehetett volna még csináltatni:D
9/12 Gyémántlány válasza:
Nekem 160 ezer volt két fül. Ennyi, nincs benne turpisság. Nem kell semmit ráfizetni. Ha zavar, műttesd meg. Engem zavart, nekem nagyon megérte. Minimálisan kellemetlen csak, és az eredmény tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!