Mennyit segít a fülműtét? Megéri? 13L
Nem hülyeség, ha neked így nem tetszik, hajrá.
1 valamire tudok csak válaszolni. Nem fog látszódni a műtét helye, esetleg csak egy kis vonal, az is a füleid mögött. Én más miatt vágattam szét a fejem. Fájt, de ki lehet bírni.
Én pontosan tudom, milyen érzés, mert nekem is elálltak a füleim. Fiúként még rosszabb volt, mert nem tudtam a hajammal sem takarni. De aztán elég sokat kellett várnom, mire felnőttként meg tudtam műttetni. Végül is sikerült és nagyon jó lett az eredmény. Szóval, igen, megéri! De az nagyon fontos, hogy jó orvoshoz menj.
Nem tudom, szüleid támogatnak-e, mivel 18 éves kor alatt szülői beleegyezés kell a műtéthez. Ha kell, tudok tanácsokkal segíteni. Ha a hoxa.hu-n a Fülplasztika fórumba betérsz, sok sorstárssal tudsz tapasztalatot cserélni. )Egyébként ott is ear néven vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!