Dr. Gáspár Leventét vagy Dr. Csuha Lajost ajánljátok mellnagyobbításhoz?
Figyelt kérdés
Vannak tapasztalataitok velük kapcsolatban? Nagyon kicsi a mellem, szeretnék mégis természetesnek ható nagyobb melleket. köszönöm2014. jún. 29. 17:13
1/2 anonim válasza:
Dr Csuhànàl voltam, nagyon pici volt ès ö volt a 4. doki aki vègre meghallotta, amit mondtam ès nem akart ràmtukmàlni 300-as melleket. Fèlreèrtès ne essèk, nincs bajom, ha valaki olyat kèr, de én nem akartam nagy, szembetünö vàltozàst, vèkony vagyok és a termèszetessèg volt a cèlom. Nagyon szèpen megcsinàlta, olyan "kicsit", amilyet akartam :) A mütét utáni napokban hívhattam vagy e-mailezhettem ha volt vmi aggodalmam, kérdésem.
Elötte egyébként Gáspárnál is jártam, nem volt szimpi, szinte leszòlt, hogy egyáltalán minek vártam eddig, annyira nincs mellem... és az ajànlott méret sem tetszett.
2/2 Brigi85 válasza:
Engem Gáspár doktor műtött. Már az első konzultáción meggyőzött a szakértelme, ugyanis nem vállalt azonnal, mert aggasztotta ez-az az egészségemmel kapcsolatban. Innen is látszik, hogy nem kockáztat, biztosra megy. Miután minden vizsgálaton átestem, és kiderült, hogy nincs műtéti kockázat, akkor vállalt, és küldött el a mellnagyobbító műtéthez szükséges elővizsgálatokra. Minden simán megy nála. Nagyon profi csapattal dolgozik. A nővérek, az altatóorvos, mind profik, és empatikusak! Gáspárt is lehet bármikor hívni, műtét előtt, után, ha kérdésed, gyanús fájdalmad van. Én elégedett vagyok a dokival, az eredménnyel, a szép műtéti heggel... Végre jól érzem magam a bőrömben. Javaslom, hogy menj el hozzá konzultációra. Nem kér érte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!