Milyen az élet szilikon cicivel?
Csak kíváncsiság! Nem kell-e jobban vigyázni rá, mint az eredetire? Nem baj, ha pl beütjük, kisebb baleset éri? Nem zavar a mozgásnál? Tehát, a gyakorlati életben milyen??
Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Sziasztok!
szerintem csodálatos hogy manapság már miket nem tud az orvostudomány! Nekem is nagyon nagyon tetszenek a szilikonos cicik, mindig úgy gondoltam, ha lesz egy babám utánna tuti megcsináltatnám, de 2 okból sem tehetem.
1. a férjem nem szereti a szilikon cicit, úgy gondolja, inkább picit lógjon, csak egy vmit nem értek. Imádja a nagy dudákat, amikor terhes lettem nekem is nagyok voltak, de így a szoptatás végére persze kezdik visszanyerni eredeti kicsi alakjukat, ráadásul meg is eresyzkedtek, akkor miért ne engedné??
2. Ninc s rá pénzünk. Én nem is értem ,hogy van annyi sok embernek annyi pénze 600.000-től kezdődik egy ilyen műtét! Még ha bele is menne - nem tehetem! :-(
Pedig így nagyon nem érzem magam jól. Az önbizalmam nagy 0. De ez van! Irigyellek benneteket csajok!!
Az első válaszoló vagyok és az utolsó válaszolónak írom:
1. nem akarlak megbántani, de szerintem a férjed azért mondja ezt, mert nem akarja,hogy mindenki az ő feleségének a cicijeit bámulja! Mert azt fogják bámulni ha tetszik neki ha nem, főleg nyáron, amikor az ember kevesebb ruhát hord. Hiába nem csináltatnád óriásira, egy kisebb/közepes feszes cici látványa bizony minden pasit felizgat:)
Sztem egyszerűen csak féltékeny
2. én még akkor csináltattam meg mikor még egyedülálló voltam. 3 évig gyűjtöttem rá! Minden hónapban félretettem mikor mennyit tudtam, pedig ráadásul még albérletben is éltem és a fizetésem is átlagos volt. De úgy voltam vele, hogy akkor is összegyűjtöm rá, még ha 10 évembe telik is:) Én nagyon akartam...
Hát most már nálam is más a helyzet, férjnél vagyok, a család az első, nem biztos, hogy ha most lenne annyi pénzem magamra költeném...
Nekem az a szilikon cici jobban tetszik,amin látszik,h szilikon.
Ja és nekem van szlikon cicim(bár természetes hatású) és izom alatt van és nekem annyiban más,h nem edzhetek mellizomra,nem erőltethetem meg és ugrókötelezés közben fáj,h ugrál...:(
De am meg minden szép és jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!