Kiskorúaknak végezhetnek mellnagyobbítást, ha a szülői engedély és az anyagiak megvannak?
Neeeeeee!!!! Ne csinálj ilyeeeeet!!!! Neeeeeeee!!!
Később se!!!!!!!!
Én elítélem azt az orvost, aki 18 éves lánynak implantátumot tesz be.
Nyilván vannak extrém esetek (az egyik melle D-s, a másik A-s), de ilyen 1000-ből 1.
Kedves kérdező, miért akarsz nagyobbítást?
A 700e Ft negyedébe se kerülne egy pszichológus, aki megtanítaná elfogadni a testedet és örülni neki.
Nem vagyok szegény, de picit bosszant is, hogy valaki ilyenre dobja ki a szülők pénzét...
Az én orvosom 18 éves kortól műt, és törekszik a természetes hatásra. Nekem semmi mellem nem volt, irreálisan nagyokat akartam, közölte hogy ő ilyet nem vállal mert túl mű lennék, és nem esztétikus. Míg az 1. doki akinél voltam konzultálni simán csinált volna nekem óriásokat is, nem nézve a testalkatot, a kort és a jellemet. Szerintem várd meg a 4 hónapot :)
u.i: tévhit hogy ha 18 éves korodra nincs egy bizonyos formája a mellednek, akkor 25 éves korodra lesz. Minimális a változás 18-25 év között, nekem ezt az orvos mondta.
20/L
# 9
nem bántad meg hogy kicsit választottál? neked hány cc-s? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!