Egyik mellem nagyobb, mint a másik. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nekem ez ciki. Tudom nem mindenkinek egyforma de nekem kb 1 mérettel nagyobb az egyik.2008. júl. 30. 11:26
11/16 anonim válasza:
Hát az elég gáz! De egy lasztikai műtét segít!
12/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hasonló problémám vam. 16 éves vagyok.Tavaj nőgyógyszához fordultam, elküldött egy vérizgsálatra, mert lehet ennek hátulütője is. A vérvizsgálat negatív lett, legalábbis az orvosok ezt mondták. Azoan egy év óta semmit nem változott ez a dolog, így megint elmentünk nőgyógyászhoz, vittük magunkkal a papírokat. Megállapította, hogy két értékem magasabb, mint amennyinek lennie kellene. Megvizsgált. Jövő héten hétfpn mell-ultrahangra kell mennem, hogy megállapítsák van-e a másik mellemnél emlőállomány, ha van, hormonokat kell szednem, hogy viszonylag rendbe jöjjön a dolog. Ha nincs ilyen állományám, marad a plasztikai sebész. Én azt tanácsolom, hogy menj el orvoshoz, ő többet tud segíteni!
13/16 anonim válasza:
Agykontrollal rendben tudod hozni, hogyha képes vagy hinni benne. Olvass utána. Van, aki egy ujjpercét is vissza tudta növeszteni.
14/16 anonim válasza:
Ne is mondd.. a a bal mellem a jobbhoz képest vmi iszonyatosan nagy, melltartóban annyira nem látszik,de érzem, idegesít, csúnya..stb. Nem tudom mit tegyek, 16 éves vagyok csak.
15/16 Kathreine válasza:
szia
én is így vagyok vele nekem a bal mellem egy kicsit nagyobb mint a jobb de lehet hogy én még fejlődök mert 12 vagyok de akkor is félek hogy mi ez....de hát reménykedek hogy nem lesz semmi baj
16/16 bindispetra válasza:
nekem is ugyanez van. 12 vagyok, a jobb sokkal nagyobb mint a bal , zavar. mondjuk de még minek? majd megnő :Dxddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!