IvEr kérdése:
Kiskoruakon ha plasztikai mutetet vegeznek az nem ingyenes? Vagy ha esetleg fizetni kell kb. mennyi lenne?
Figyelt kérdés
olyan irjon aki nagyjabol tudja !! elorre is koszi.2014. máj. 20. 19:01
1/6 anonim válasza:
te olyan buta vagy mint
nem tudom, új fogalom lettél.
2/6 anonim válasza:
Nem ingyenes, és a legtöbb orvos el sem végzi gyerekeken. Az, hogy mennyibe kerül függ a klinikától, orvostól és a műtét jellegétől.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szépészeti beavatkozás. Anyajegyet vetetnék le. :)
2014. máj. 20. 19:17
4/6 anonim válasza:
Az anyajegy levétel nem plasztikai műtét.
5/6 anonim válasza:
Azt indokolt esetben a TB állja, ritka, hogy plasztikai sebész csinálja, sima bőrgyógyászati beavatkozás. Ha magándokihoz mész, ott pedig teljesen mindegy, hány éves vagy, ugyanannyiba fog kerülni, mint bárki másnak, nem szeretetszolgálat, kb 20 ezertől kezdődik, plusz szövettan.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy de úgy tetted fel a kérdést, mintha katasztrófa ért volna el nem tudtam képzelni, gyereknek milyen műtétre van szüksége. Semmi baj nincs, menj el a bőrgyógyászatra, mutasd meg az orvosnak, és ő tovább küld. Kapsz egy érzéstelenítést, kimetszik az anyajegyet, ha nem nagy kapsz egy két öltést leragasztják és mehetsz haza. Általában szoktak szövettant készíteni róla, biztos ami biztos alapon. Ne izgulj miatta, ez nem plasztikai műtét, és valószínű, hogy még helye sem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!