Hol vannak a legjobb plasztikai sebészek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 20:37
1/7 anonim válasza:
A "legjobb" plasztikai sebészek nem egy helyen vannak. Minden hol vannak nagyon jók, sőt profik, ráadásul elérhető áron. Az ordzág melyik része érdekel?
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából európa vagy világ szinten gondoltam.Hol történik a legtöbb szövődmény nélküli műtét? De ha már Magyarország akkor tudnál mondani profikat? Bármelyik részen
2014. máj. 19. 16:34
4/7 anonim válasza:
Igen. Bár a média nem őket sztárolja, mégis kiválóak. Pl. Jósvay János, Sándor Imre, Bajusz Huba. Ugyanakkor a közelmúltból hallottunk "sztár" plasztikai sebészt, aki viszont botrányba, sőt bűncselekmény gyanújába keveredett... Szóval nem biztos, hogy az a legjobb, aki híres.
5/7 A kérdező kommentje:
Te ezt honnan tudod?
2014. máj. 19. 20:39
6/7 anonim válasza:
Mit? A bűncselekmény gyanúját? Nemrégen még tele volt vele a média. A nevét szándékosan nem írom ki ( esetleg priviben megírom).
Pozitív élményem viszont, hogy egy nem híres doki profin elvégezte a műtétet, amire jelentkeztem nála (fülasztika). Csak ajánlani tudom.
7/7 anonim válasza:
A kutyám szívesen elintézi neked,csak előtte köss életbiztosítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!