Fizeti a tb a műtétet ha valakinek totál ronda lett és lógós a hasa szülés után?
Kedves Doktornő,
Egy nagy problémával fordulok Önhöz. Szülés után teljesen szétrepedt a hasam, a combom és a derekam körben. A hasam lóg, és az egész látvány nagyon csúnya... Már tükörbe nézni se tudok, és nagyon el vagyok keseredve. Az lenne a kérdésem, hogy támogatja-e ilyen esetben a TB a műtétet? A mellplasztikáról hallottam már, hogy indokolt esetben azt igen, de ezzel mi a helyzet? Válaszát előre is köszönöm.
tovább Dr. Varga Klára Erika adatlapjára
Kedves Hölgyem!
Amennyire a leírásból meg tudom ítélni ön a striáktól szenved leginkább.
Sajnos eltüntetésükre nincs mód, különböző kezelésekkel lehet kevésbé feltűnővé tenni a megjelenést. Ami a lógó hasat illeti valószínűleg hasplasztikával lehetne helyre állítani, de a korrekt megítéléshez szakvizsgálat volna szükséges,ha szeretné, szívesen megnézem rendelési időben.
Sajnos azonban ezeket a beavatkozásokat a TB jelenleg nem támogatja
De privibe is megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!