Arccsont kiemelés?

Figyelt kérdés

Egyre tobb not làtok, akiknek nagyon szèp az arccsontja, kiemelkedik, noies es mosolygos lesz az arcuk tole. Ezt el lehet erni szilikon feltotltessel is, vagy vmilyen implantatumot ultetnek be? Itt egy kep is, h kb mire gondolok. Minden megoldas erdekelne, koszi!

[link]

2014. máj. 3. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Használj pirosítót vagy bronzosítót! Ennyi a titka! :)
2014. máj. 3. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
kontúrozás és pirosítás, ahogy az előző is írta. rengeteg videó van youtube-on.
2014. máj. 3. 18:24
 3/8 A kérdező kommentje:
hàt ez nagyon okos otlet! a strandon is àrnyèkoljak meg pirosìtsak? este az àgyban is? a plasztikàval kapcsolatos kèrdèsekre nem gyerekes fèlmegoldàsokat vàrok, hanem korrekt otleteket esetleg tapasztalatokat. ha az àrnyèkolàs èrdekelne akkor a "smink" rèszhez ìrtam volna.
2014. máj. 3. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
fű de kis agresszív a kérdező :) szerintem plasztikáztasd szét a kis arcocskádat, megérdemled.
2014. máj. 4. 12:47
 5/8 A kérdező kommentje:
inkàbb a plasztika, mint a 200 forintos pirosìtò :D
2014. máj. 4. 15:56
 6/8 anonim válasza:

Fogyókúra? Vagy ha az nem segít akkor vannak igen szilikon implantátumok. Az viszont tudni kell hogy a szilikon felszívódik. Úgyhogy én műanyagot javasolnám azzal viszont az a baj hogy eltörik. Van még a titán vagy hasonló keményebb anyag azt nem tudom milyen.

[link]

[link]

Vagy esetleg eltörik és összeforr de ez veszélyes.

2014. máj. 5. 13:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia utolsò, koszonom szèpen a vàlaszt ès a linkeket!

175 centi ès 52 kilò vagyok, szòval a fogyokùra nem megoldàs :)

2014. máj. 6. 12:37
 8/8 anonim válasza:

Saját zsír Feltöltés a járomcsont kiemelésére. Plasztikai sebész csinálja, nagyon sokáig tartósan megmarad és teljesen természetes az allergiás reakció kizárt.

Vagy van még hialuronsavas kiemelés is csak azt 1-2 évente ismételni kell mert a szervezet lebontja.

2016. máj. 16. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!