Arccsont kiemelés?
Egyre tobb not làtok, akiknek nagyon szèp az arccsontja, kiemelkedik, noies es mosolygos lesz az arcuk tole. Ezt el lehet erni szilikon feltotltessel is, vagy vmilyen implantatumot ultetnek be? Itt egy kep is, h kb mire gondolok. Minden megoldas erdekelne, koszi!
Fogyókúra? Vagy ha az nem segít akkor vannak igen szilikon implantátumok. Az viszont tudni kell hogy a szilikon felszívódik. Úgyhogy én műanyagot javasolnám azzal viszont az a baj hogy eltörik. Van még a titán vagy hasonló keményebb anyag azt nem tudom milyen.
Vagy esetleg eltörik és összeforr de ez veszélyes.
Szia utolsò, koszonom szèpen a vàlaszt ès a linkeket!
175 centi ès 52 kilò vagyok, szòval a fogyokùra nem megoldàs :)
Saját zsír Feltöltés a járomcsont kiemelésére. Plasztikai sebész csinálja, nagyon sokáig tartósan megmarad és teljesen természetes az allergiás reakció kizárt.
Vagy van még hialuronsavas kiemelés is csak azt 1-2 évente ismételni kell mert a szervezet lebontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!