83-58-85 milyen alkat vagyok?
Figyelt kérdés
Bocsi hogy a plasztikaihoz írtam2014. ápr. 4. 17:40
1/9 anonim válasza:
Homokórának tűnik de kép nélkül nehéz bármit is mondani
2/9 anonim válasza:
Pedig banán téglalap vagy a méreteid alapján
3/9 anonim válasza:
Utolsó, ez hol banán vagy téglalap? A melle és a csípője közel azonos a dereka meg több mint 20 centivel kisebb. Ez olyan homokóra mint a sicc.
4/9 anonim válasza:
Sztem teglalap. A homokóra kb min30 centi kulonbseg felett van
5/9 anonim válasza:
El vagy tévedve. :) Ez homokóra bőven. Nem a modell 90/60/90-ből kell kiindulni. 20 centi különbséggel is már gyengébb homokóra 27-el pláne.
6/9 anonim válasza:
S akkor aki mondjuk 102 60 102 az mi?? Na az a homokóra min 30 tol
7/9 anonim válasza:
Igen az is homokóra pont ahogy a kérdező. Nem kell osztani az észt 30%-os. Főleg ha nincs mit. Hagyj magadnak inkább
8/9 anonim válasza:
Ugy latom te baromira nem értesz a méretkhez én meg ebben dolgozom erről ennyit aez nem homokőra.
9/9 anonim válasza:
Hát gratulálok a szakszerűségedhez. :D Ha ilyen okosan szólsz hozzá még a végén elfogy az értelem a válaszaidból. Kedves 29%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!