Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Probaltatok mar? Es ha igen...

Probaltatok mar? Es ha igen segitett?

Figyelt kérdés
szeretnek nagyobb melleket de plasztikai mutetet nem...mondanatok nekem valami gyogyszert ami segithet....elore is koszonom....
2009. dec. 16. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A mellnagyobbításra 2 gyógymód van!Az egyik a terhesség, a másik a plasztikai sebész!Sajna más nincs !el kell fogadni!Nekem világ életemben 70-es cicim volt!Aztán szültem, és 102 lett!A szoptatás után pedig 85 maradt!Szóval a szülés a gyógymód rá!
2009. dec. 16. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző, inkább kosárméretet írtál volna, a szám az a mell alatti körfogatot mutatja. Magyarul szülés előtt vékony voltál, majd jól meghíztál (bocs a fogalmazásért) utána pedig fogytál vmit. A 70 nem jelenti az, hogy kicsi a melled, nekem 70DD és egyáltalán nem kicsi.
2009. dec. 17. 00:10
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ne érdekeljen, hogy mekkora a melled. Aki kritizál, annak nyilván rövid a farka.
2009. dec. 17. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Nekem mindenhol nőtt a mellem a terhességem alatt!Én nem híztam meg, 57 kilóval szültem, és 50 voltam mikor hazajöttem a kórházból!164cm vagyok, és világ életembe lapos voltam!szülés után rettentően megnőttek a melleim, és ez meg is maradt!
2009. dec. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!