Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kit ajánlanátok és kb mennyibe...

Kit ajánlanátok és kb mennyibe kerülnének ezek?

Figyelt kérdés

Tehát 21 éves srác vagyok de szeretném a szem alatti karikákat, nevető"ráncokat" és az ajkaimat feltöltetni... és mindet valami végleges, maradandó anyaggal...

Kihez forduljak és mennyibe kerülne kb?

2014. márc. 13. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

A szem alatti karikákra nincs plasztika.

Feltölteni pedig nem lehet örökre. Már csak azért is, mert az öregedés nem áll meg, ráncosodsz tovább.

Egyébként elég furcsa, hogy 21 évesen már nevető ráncaid vannak. Dohányzol tán? Vagy kicsapongó életet élsz?

2014. márc. 13. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:

nem dohányzom... alapból ilyen az arcom vagy én nem tudom...

olyan szomorúnak és morcosnak, terheltnek tűnik mindig .. ezt sugallja az arcom, pedig nagyon nem ilyen vagyok valójában.

Jó lenne, ha az tükröződne amilyen valójában vagyok, ezért kéne ezeket eltűntetni

plusz kicsik az ajkaim ami szintén zavar, mert ettől olyan kifejezéstelen, határozattlan az arcom.

2014. márc. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!